ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κωνσταντίνου: «Είναι μεγάλη τιμή για την ΑΕΖ - Μέχρι αύριο η 4η μεταγραφή»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή της Στέλλας Σωκράτους, «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΖ, Νικόλας Κωνσταντίνου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την συγκομιδή: «Η ομάδα έδειξε στα τελευταία παιχνίδια που μαζέψαμε βαθμούς, δεν μας χαρίστηκε τίποτα. Απέναντι σε μεγάλες ομάδες πήραμε βαθμούς, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά συνεχόμενα, δεν μας προβληματίζει ότι δεν σκοράραμε. Αυτό που κρατάμε είναι η αμυντική λειτουργεία της ομάδας. Από συγκυρίες δεν πήραμε και άλλους βαθμούς».

Για την Ανόρθωση: «Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε βαθμολογικό κέρδος. Αγωνιστικά έχουμε την απουσία του Λιάσου Λουκά λόγω τιμωρίας καρτών, ο τερματοφύλακας Μπέκερ λόγω τραυματισμού, εκτός λόγω καρτών και ο Σαρφό. Θα απουσιάσει και ο Σαμπό».

Για τον Σάντος και την συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα: «Μας κάνει περήφανους, και σαν ομάδα αλλα και για τον ίδιο. Είναι μεγάλη τιμή για την ΑΕΖ να έχει ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ».

Για την τελευταία μεταγραφή που δικαιούται η ομάδα: «Έχουμε ακόμη μια μεταγραφή. Θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε για την αμυντική γραμμή τις επόμενες ώρες. Είμαστε κοντά σε 2 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μέχρι αύριο ελπίζουμε να ολοκληρωθεί».

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση