ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κωνσταντίνου: «Είμαστε με το ένα ή και το ενάμιση πόδι στην 2η κατηγορία»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΖ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΖ, Νικόλας Κωνσταντίνου

Τα κυριότερα σημεία:

Για το πρωτάθλημα: «Εδώ και χρόνια γίνονται συζητήσεις αλλα αυτές γίνονται για κάποια συμφέροντα σωματείων και όχι για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο καθένας βλέπει το καλό του δικού του οίκου. Αν με ρωτάς προσωπικά, πρέπει να αλλάξουν πολλά για να γίνει πιο ανταγωνιστικό. 14 ομάδες είναι πολλές στην πρώτη κατηγορία. Όταν έχεις περισσότερες πρέπει να δίνεις και περισσότερα λεφτά. 350 χιλιάδες μας έχει δοθεί από τηλεοπτικά στην πρώτη κατηγορία που είναι πολύ λίγα για να κρατηθεί. Το συμβόλαιο στην δεύτερη κατηγορία είναι γύρω στις 50χιλιαδες. Το κύριο μας εισόδημα είναι τα τηλεοπτικά. Έχουμε το μικρότερο προϋπολογισμό της κατηγορίας, γύρω στις 750 χιλιάδες. Μετα και την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών έχουν μειωθεί τα έσοδα κι άλλο. Πληρώνουμε για τα γήπεδα προπόνησης.. είμαστε ο φτωχός συγγενής της παρέας. Όχι μόνο εμείς αλλα και όλα τα μικρά σωματεία. Χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή. Έχω ακούσει σενάριο για 16 ομάδες στο νέο πρωτάθλημα. Δεν χαϊδεύουμε κανενού τα αυτιά, και θα λέμε μόνο αλήθειες. Στα πλέι άουτ συμβαίνουν πράματα και θαύματα επειδή μένουν ομάδες χωρίς κίνητρα. Τα βλέπουν οι αρμόδιοι και δεν τα πράττουν κάτι, τότε γινόμαστε όλοι συνένοχοι σε όλο αυτό».

Για το παιγνίδι με τον Απόλλωνα και το αγωνιστικό: «Η ομάδα μας πήρε πολύ πρόσφατα κάποιες νίκες εντός αγωνιστικού αλλα δεν τις είδαμε. Με αυτά τα δεδομένα προχωρούμε βρισκόμαστε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν έπρεπε να είμαστε εδώ. Κάθε αγωνιστική αγωνιζόμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Είμαστε με το ένα ή και το ενάμιση πόδι στην 2η κατηγορία. Δύσκολα αλλάζει η κατάσταση, απομένουν όμως εννέα παιγνίδια. Σιγά σιγά έχουμε πάρει τον δρόμο της 2ης κατηγορία αλλα θα παλεύουμε κάθε παιγνίδι μέχρι τέλους και τώρα απέναντι στον Απόλλωνα που την τελευταία φορά στο Στάδιο «Αλφαμέγα» πήραμε βαθμολογικό κέρδος».

Για το θέμα του προέδρου και την παραίτηση του κ. Τσίκκου: «Αποτελεί παρελθόν από την ημέρα που το ανακοίνωσε. Ο Μιχάλης Αριστοτέλους βρίσκεται στο πηδάλιο αυτήν την στιγμή μέχρι το τέλος της σεζόν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση