ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τιάγκο: «Με ήθελε η ΑΕΛ - Με πήρε τηλέφωνο ο Μπεργκ...»

Η αναφορά του Βραζιλιάνου άσου στο 24sports

Ήρθε τρεις φορές στην Κύπρο, τις δύο έφυγε, στην τρίτη όμως «στέριωσε» στο νησί μας σαν και βρήκε την Ιθάκη του, πανηγυρίζοντας πρωτάθλημα και πραγματοποιώντας τα όνειρα του με τη φανέλα της Ομόνοιας. Ο λόγος για τον Τιάγκο, ο οποίος πέρασε μία δεκαετία στην Κύπρο και συνεχίζει να βρίσκεται στη χώρα μας για λογαριασμό της Κρασάβα ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος άσος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο 24sports και στον Θεόδωρο Τσιολάκη, μιλώντας για όλα όσα αφορούν τον ίδιο και την καριέρα του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία ιστορία όταν για πρώτη φορά είδε την Ομόνοια να αγωνίζεται και ενθουσιάστηκε από τη Θύρα 9, όταν ήταν τότε το οργανωμένο οπαδικό σύνολο του τριφυλλιού. 

Τιάγκο: «Έζησα στην Ομόνοια τα όνειρα μου - Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου τον Λάρκου»

Το απόσπασμα: 

Υπήρχε κάποια άλλη ομάδα που σε ήθελε πριν την Ομόνοια;

«Με ήθελε η ΑΕΛ, αλλά η Ομόνοια ήρθε απευθείας ήταν πιο ξεκάθαρη και με ήθελε περισσότερο πιστεύω. Πήγαμε και μιλήσαμε με τον Λάρκου και τον Αναστασίου που τότε ήταν προπονητής και τα βρήκαμε. Μετά έφυγε ο Αναστασίου, ήρθε ο Μπεργκ, το σκέφτηκε τότε αν δεν θα με ήθελε ο Μπεργκ, γιατί ήρθα από τη Σαλαμίνα. Όμως με πήρε τηλέφωνο ο Μπεργκ και μιλήσαμε, μου είπε σε θέλω στην ομάδα και πιστεύω σε εσένα».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση