ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τούμπα στο CAS για ΑΕΛ- Ντόσα!!!

Ανατροπή απόφασης στην Λοζάνη

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Τεράστια νίκη φαίνεται να έχει επιτευχθεί σε μια πολύ σημαντική νομική μάχη εις την οποία εδώ και χρόνια εμπλέκεται η ΑΕΛ.

Η απόφαση της Λεμεσιανής ομάδας να προσφύγει στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) έχει δικαιωθεί αφού όπως έχουμε πληροφορηθεί ανατράπηκε η πρωτόδικη απόφαση του αρμόδιου οργάνου της ΦΙΦΑ που δικαίωνε το Ντόσα Τζούνιορ και επέβαλε στην ΑΕΛ, την καταβολή ενός ποσού που πλησίαζε αρχικά τις 250 χιλιάδες ευρώ!!!

Όπως αρκετοί θυμούνται ο πρώην αρχηγός της ΑΕΛ, το χειμώνα του 2019 αποφάσισε μονομερώς να τερματίσει το συμβόλαιο του διεκδικώντας στο αρμόδιο τμήμα της ΦΙΦΑ και την ανάλογη αποζημίωση. Η πρωτόδικη απόφαση της επιτροπής επίλυσης διαφορών της παγκόσμιας ομοσπονδίας ήταν καταδικαστική για την ΑΕΛ, που της επιβλήθηκε να πληρώσει ένα ποσό της τάξης των 250 χιλιάδων ευρώ.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους εφεσιβάλλοντας την απόφαση προσέφυγε στο Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS),το οποίο όπως έχουμε μάθει έχει ανατρέψει την απόφαση καθότι έκρινε παράνομο τον τερματισμό του Ντόσα Τζούνιορ, επιβάλλοντας του κιόλας να πληρώσει στο Λεμεσιανό σωματείο ένα ποσό της τάξης των 170 χιλιάδων ευρώ!!!

Πρόκειται για ένα τεράστιο από κάθε άποψη θρίαμβο των Λεμεσιανών στις δικαστικές αίθουσες της Λοζάνης αφού η ανατρεπτική απόφαση πέραν ότι σκόρπισε χαρά στους ανθρώπους που επιμελήθηκαν την υπόθεση, απάλλαξαν την ΑΕΛ από ένα τεράστιο ποσό αποζημίωσης. 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Λύση στο πρόβλημα

ΑΕΛ: Λύση στο πρόβλημα

Ένα στοιχείο που καλείται να διορθώσει όσο πιο γρηγορά γίνεται ο Γιανέφσκι
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ