ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σιέλης: «Οπαδική κουλτούρα που δεν έζησα»

Μίλησε για αυτά που τον εντυπωσίασαν

Mετά από τρία χρόνια, η θητεία του Βαλεντίνου Σιέλη στην Κανγκουόν έφτασε στο τέλος της και με αφορμή το κεφάλαιο που κλείνει στην καριέρα του, μίλησε σε κορεατική ιστοσελίδα για την απόφασή του να μετακομίσει στην Άπω Ανατολή.

«Ήμουν στην Κύπρο και την ΑΕΛ όταν πήρα την πρόταση από την Κανγκουόν. Για να είμαι ειλικρικής, δεν το σκέφτηκα καν. Μόλις πήρα την πρόταση είπα στη γυναίκα μου ότι πρέπει να πάμε αμέσως. Ήταν μεγάλη απόφαση να έρθουμε να ζήσουμε στην Κορέα, που είναι πολύ μακριά από την Ευρώπη. Ήταν μεγάλη απόφαση γιατί δεν ήξερα και για το κορεατικό πρωτάθλημα. Ευτυχώς με το πέρασμα του χρόνου φάνηκε ότι κάναμε τη σωστή επιλογή», είπε αρχικά, εκφράζοντας επίσης, ανάμεσα σε άλλα, τον εντυπωσιασμό του για το επίπεδο του κορεατικού πρωταθλήματος:

«Εντυπωσιάστηκα όταν είδα το επίπεδο του πρωταθλήματος στην πρώτη μου σεζόν. Είναι πολύ ψηλό και το παιχνίδι είναι πολύ γρήγορο. Δεν είχα δει ποτέ μου τέτοια παιχνίδια. Πρέπει να τρέχεις 90 λεπτά, να παίζεις πίσω, να βγαίνεις στην αντεπίθεση και να πηγαίνεις στην άμυνα σε όλο το παιχνίδι».

Παράλληλα, ο Σιέλης μίλησε για την υποστήριξη του κόσμου τονίζοντας ότι: «Αυτή την οπαδική κουλτούρα δεν την έζησα ποτέ στην Κύπρο», ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του:

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Όλοι με βοήθησαν να νιώσω την Κορέα σαν το σπίτι μου».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X