ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πριν ένα μήνα ζήτησε να φύγει ο Τζάλμα – Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024» (Σχόλιο για Κάνο)

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της ΑΕΛ

Σημαντική νίκη πέτυχε η ΑΕΛ, στο ντεμπούτο του Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο της ομάδας, καθώς επικράτησε με 3-1 της Νέας Σαλαμίνας. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την εικόνα της ομάδας: «Ήταν ένα παιχνίδι στην έδρα μας που θέλαμε να κερδίσουμε για να ανέβει η ομάδα βαθμολογικά. Πετύχαμε το στόχο μας και συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση σε όλο το 90λεπτο. Αυτό ακριβώς μας χαροποίησε και εμάς και τον κόσμο. Ήταν μια νίκη που θα μας βοηθήσει και πρέπει να ετοιμαστούμε για τον αγώνα κυπέλλου όπου στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για την παρουσία του Αλέξη Γαρπόζη αλλά και του Μίντσεφ: «Είναι η διαχρονική προσωπική μου θέση για το ποδόσφαιρο πως ο προπονητής έχει το Α και το Ω για μια ομάδα. Είπαμε και πριν έρθει ο Αλέξης πως ξέρει καλά την ΑΕΛ και ήταν έτοιμος να αναλάβει. Άλλαξε κάποια πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι και εμείς πιστεύουμε πως η ομάδα μπορεί να βγάλει κάτι καλύτερο σε σχέση με αυτό που είχαμε δει μέχρι τώρα. Σίγουρα η αποτελεσματικότητα του Μίντσεφ ήταν σημαντική γιατί το γκολ μας έλειψε απ’ την αρχή της χρονιάς».

Για την περίπτωση Τζάλμα: «Είχε εκφράσει πριν από ένα μήνα περίπου το θέμα να πάει πίσω στην πατρίδα του καθώς η γυναίκα του θα γεννήσει στις επόμενες μέρες. Απ’ την πρώτη στιγμή εμείς αναφέραμε του ποδοσφαιριστή πως τον θέλαμε μαζί μας γιατί είναι σημαντικός και δεν μπορεί να φύγει άμεσα. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο και θα είναι μαζί μας στην ομάδα».

Για την περίπτωση Κάνο: «Προέκυψε τις τελευταίες μέρες και αφού δεν παίρνει θέση στον κατάλογο Α ήταν σημαντικό. Είχαμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας την περίπτωση Τζάλμα και ήρθε μέχρι το καλοκαίρι για να μας βοηθήσει. Είναι ταλέντο με αρκετές προοπτικές».
Για τον Αλέξη Γαρπόζη και το μέλλον του: «Είναι προπονητής μέχρι το υπόλοιπο της περιόδου και ελπίζουμε να συνεχίσει με αυτό τον τρόπο».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση