ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πέναλτι η ΑΕΛ, οφσάιντ ο Κβιλιτάια»

Μίλησε για κόκκινη στον Ντανίλο, στην κρίση του διαιτητή το πέναλτι που ζήτησε η Ανόρθωση

Τις πολλές αμφισβητούμενες φάσεις που προέκυψαν στο ντέρμπι της ΑΕΛ με την Ανόρθωση ανέλυσε στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ ο Χρίστος Σκαπούλλης.

Αναλυτικά:

50’, για μαρκάρισμα του Ντανίλο στον Νταουσβίλι: «Ο παίκτης της Ανόρθωσης έχει διπλωμένο το αριστερό πόδι και έρχεται και παίζει επικίνδυνα ο παίκτης της ΑΕΛ. Δεν δόθηκε καν κάρτα. Και κόκκινη καλυπτόταν ο διαιτητής».

62’, για το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΛ αλλά δόθηκε χέρι: «Καθαρό το χέρι μέσα στην επανορθωτική. Ο διαιτητής έβλεπε καθαρά έπρεπε να δώσει πέναλτι. Προβληματίζουν κάποιες αποφάσεις».

68’, για το γκολ της Ανόρθωσης που ακυρώθηκε: «Ο διαιτητής έδωσε οφσάιντ. Ο παίκτης της Ανόρθωσης ήταν σε θέση οφσάιντ όταν εκτελέστηκε η μπάλα αν και είναι οριακό. Η λήψη δεν είναι ξεκάθαρη. Πάντως ο παίκτης της Ανόρθωσης κινήθηκε στη μπάλα και στον Αβραάμ και είχε εμπλοκή στην φάση. Το VAR θα βοηθούσε και θα πρέπει να έχουμε περισσότερες κάμερες».

81’, για το πέναλτι που ζήτησε η Ανόρθωση: «Ο παίκτης της Ανόρθωσης προσπάθησε να βάλει το πόδι του μπροστά. Ο διαιτητής καλύπτεται να δώσει ότι θέλει. Για εμένα ήταν παρατραβηγμένο. Αν ο διαιτητής θεωρούσε ότι η πίεσης του αμυντικού ήταν αρκετή τότε μπορούσε να δώσει πέναλτι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Shit happens

ΑΕΛ: Shit happens

Έχασε… αλλά συμβαίνουν κι αυτά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ