ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σόφο- Τόρνο... για Κίκο

Το σήριαλ με τον 27χρονο Πορτογάλο συνεχίζεται

24sports team

info@24sports.com.cy

Αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα του φετινού καλοκαιριού αφού στην περίπτωση έχουν εμπλακεί με βάση τα δημοσιεύματα τρεις ομάδες. Απόλλων, ΑΕΛ και πλέον Ομόνοια όπως οι δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν στο στόχαστρο τους τον Κίκο, που ομολογουμένως έκανε μια πολύ καλή χρονιά με τον Ολυμπιακό, έχοντας 21 συμμετοχές.

Άμα στα ρεπορτάζ προσθέσεις και τις αντιδράσεις του Κρίστοφερ Τορναρίτη που ισχυρίζεται σ’ αντίθεση με τον μάνατζερ του ότι ανήκει στον Ολυμπιακό αφού διατηρεί ένα χρόνο συμβόλαιο, το στόρι γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον αφού οι Λευκωσιάτες είναι πρόθυμοι να παν το πράγμα μέχρι το τέλος.

Συνεπώς για να καθαρίσει μια και καλή η περίπτωση και αν κάποια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται θέλουν να τον εντάξουν χωρίς προβλήματα τότε μάλλον θα πρέπει να συζητήσουν με τη μεριά του Τορναρίτη για να είναι η πράξη καθαρή χωρίς το όποιο νομικό κώλυμα.

Επ’ αυτού όπως έχουμε μάθει ο Ανδρέας Σοφοκλέους έχει επικοινωνήσει με τον παράγοντα του Ολυμπιακού θέλοντας έτσι να δει τις προθέσεις σχετικά με την ελευθέρα του 27χρονου Πορτογάλου. Το περιεχόμενο της κουβέντας μεταξύ των δύο δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο η ΑΕΛ είναι διατεθειμένη να πάρει τον παίκτη, χωρίς να έχει ιδιαίτερα προβλήματα είτε με τον Ολυμπιακό, είτε το όποιο νομικό ζήτημα.

Επίσης όπως μαθαίνουμε ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Λεμεσό, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαριστεί η υπόθεση του αφού ο Τορναρίτης είναι διατεθειμένος να του κάνει τη ζωή ποδήλατο εάν και εφόσον παρακαμφθεί και δεν ληφθούν σοβαρά υπόψη οι απαιτήσεις του.

 

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

Ο κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες και τα «θέλω» της ομάδας απ' αυτόν γνωστά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X