ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24 sports

Λεβέντης για Γαρπόζη, Γιάννου και πιθανό επενδυτή

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την επιστροφή του: «Είναι δύσκολη η περίοδος για το νέο συμβούλιο, αλλά είναι τιμή για μένα να εκρποσωπώ ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Κύπρο».

Για τις αλλαγές στην ΑΕΛ: «Στόχος της νέας διοίκησης είναι η προώθηση της ΑΕΛ προς μια νέα εποχή, σίγουρα υπάρχουν πράγματα στα οποία το σωματείο μας νοσεί. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς στις προκλήσεις. Πρέπει να βελτιωθούμε στην διαχείριση και στην δομή. Μπήκαμε σε μια νέα εποχή. Η μετάβαση της περσινής χρονιάς ήταν δύσκολη, όμως κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να είναι συνεπείς στις περισσότερες από τις υποχρεώσεις τους. Εμείς θέλουμε να είμαστε σταθεροί στο οικονομικό κομμάτι. Πρέπει να γίνει μια αναδιοργάνωση από τις βάσεις, για να λειτουργούμε πιο σωστά».

Για τον Παναγιώτη Γιάννου: «Έπρεπε να έρθει ένας επαγγελματίας στην θέση του Τεχνικού διευθυντή. Θεωρούμε ότι μέσα από τις γνώσεις του θα φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή που έχει. Στόχος ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα χαίρεται ο κόσμος της ΑΕΛ».

Για το θέμα προπονητή: «Είμαστε σε συνεχείς διαβουλεύσεις με άτομα του τεχνικού επιτελείου και τον κ. Γαρπόζη, όπως και με ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν συζητήσεις και ακόμη δεν έχουμε κάτι επίσημο. Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θέλουμε να έχουν κλείσει οι περισσότερες εκκρεμότητες».

Για τις αποχωρήσεις: «Οι δύο είχαν συμβόλαιο, οι άλλοι δύο προς τιμήν τους αποχώρησαν και δεν ζήτησαν αποζημίωση. Θα υπάρξουν και άλλες αφού ολοκληρώνονται αρκετά συμβόλαιο ποδοσφαιριστών, είναι θέματα τεχνικού διευθυντή και τεχνικού επιτελείου».

Αν υπάρχει προτίμηση για ξένο προπονητή: «Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αν θα μείνει ο κ. Γαρπόζης. Ας περιμένουμε και θα δούμε όταν γίνουν οι συζητήσεις».

Για την συνέχεια: «Θα γίνει μια μινι προετοιμασία εντός Κύπρου και πιο μετά, τέλος Ιουλίου θα μεταβούμε και στο εξωτερικό».

Για πιθανό επενδυτή: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες. Ανεπίσημα μπορούν να ενδιαφερθούν χιλιάδες, όμως χωρίς κάτι χειροπιαστό δεν μπορούμε να έχουμε κάτι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση