ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κέρκες: «Τα λάθη μας έδωσαν τη νίκη στην Ανόρθωση»

Δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ κόντρα στην Ανόρθωση και γνώρισε την ήττα με 2-0. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκες βρέθηκε σε μέτρια βραδιά και γι’ αυτό και το πλήρωσε. Στα ατομικά λάθη στάθηκε και ο τεχνικός της ΑΕΛ κατά τη διάρκεια της διάσκεψης τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκες:

«Σε τέτοια παιχνίδι πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον Τιμούρ και την Ανόρθωση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, χάναμε εύκολα τη μπάλα και κάναμε πολλά λάθη. Και όταν δέχεσαι τέρμα στα πρώτα δέκα λεπτά κόντρα σε μια ομάδα με ποιότητα και εμπειρία είναι δύσκολο να επανέλθεις. Η ποιότητα της Ανόρθωσης είναι εκεί αλλά με τα λάθη μας τους δώσαμε την ευκαιρία να κερδίσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί αλλά ήταν δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα με ποιότητα και σε ένα γήπεδο με ατμόσφαιρα. Όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη ή την ισοπαλία. Είναι στο χέρι μας να δουλέψουμε πιο σκληρά και να συνεχίσουμε. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν καλή προσπάθεια αλλά όλοι δικαιούνται να κάνουν λάθη. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν εδώ αλλά και σε αυτούς της Ανόρθωσης. Είναι δύσκολο να παίζουμε σε παιχνίδια χωρίς κόσμο αλλά σήμερα υπήρχε κόσμος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Γερολέμου έφτασε να φορέσει και περιβραχιόνιο στα φιλικά του καλοκαιριού, όμως επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΛ δεν θα γράψει, τουλάχιστον για φέτος

ΑΕΛ: Το win-win που χάθηκε

Ο Γερολέμου έφυγε να βρει αλλού την τύχη του κι έτσι χάθηκε μια συνθήκη που θα ευνοούσε και τις δύο πλευρές
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X