ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η λέξη Απόλλων είναι απαγορευμένη

Αλίμονο μια ΑΕΛ να αδειάζει επειδή μπήκε εξάδα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Ο Ντούσαν Κέρκες ήθελε να εξηγήσει το τι πήγε λάθος απέναντι στην Ομόνοια αλλά δεν επεκτάθηκε πολύ αφού δεν υπήρχε και νόημα να το κάνει. Γιατί έτσι απλά δεν πήγε και τίποτα σωστά.

Όντως η εβδομάδα κύλησε λες και η χρονιά τελείωσε. Αγγελή, Φιλιώτης και Χαραλάμπους ακούστηκαν και γράφτηκαν στο ρεπορτάζ της ΑΕΛ περισσότερο από τα Κέρκες, τα Μαίντεβατς και τα Μαέ

Η ΑΕΛ από το πρώτο λεπτό δεν είχε τρόπους να αντισταθεί στην κυκλοφορία μπάλας της Ομόνοιας και έμεινε να τους παρακολουθεί να κόβουν βόλτες και να επιβάλλονται. Πολλά είναι αποδεκτά από τον προπονητή, αυτό ποτέ. Πως φτάσαμε όμως από το κομπλιμέντο του Ηλία Χαραλάμπους «η ΑΕΛ έδειξε να το θέλει παραπάνω», στο «ήταν ένα χαστούκι για να ξυπνήσουμε;». Η απάντηση δεν είναι και τόσο σύνθετη.

Το είπε ο προπονητής: «Να ξυπνήσουν και να μη νομίζουν πως καταφέραμε που μπήκαμε εξάδα κάτι γιατί δεν καταφέραμε». Ο τρόπος που μπήκαν με τον Εθνικό και με την ΑΕΚ στο κύπελλο να παίξουν, σε έκανε να καταλαβαίνεις πως παίζουν «τελικό». Το πρόβλημα που επισημαίνεται είναι το «άδειασμα» που μοιάζει να υπήρξε όταν ήρθε η πρόκριση και κλείδωσε η εξάδα. Για μια άλλη ομάδα, που όντως η εξάδα θα ήταν επιτυχία, μπορεί να το δικαιολογούσες. Η ΑΕΛ όμως δεν μπορεί να ανέχεται από τον εαυτό της να παίζει για να χαρεί ή να περάσει η ώρα της ώσπου να έρθουν οι ημιτελικοί. Ο Αντρέ έδειξε να το καταλαβαίνει:

«Το κύπελλο είναι τον Απρίλη. Έχουμε στόχο στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να τον πετύχουμε», ανέφερε μετά τη σχετική ερώτηση. Θα μπορούσε να το θέσει και καλύτερα: «η λέξη Απόλλων είναι απαγορευμένη».

Όντως η εβδομάδα κύλησε λες και η χρονιά τελείωσε. Αγγελή, Φιλιώτης και Χαραλάμπους ακούστηκαν και γράφτηκαν στο ρεπορτάζ της ΑΕΛ περισσότερο από τα Κέρκες, τα Μαίντεβατς και τα Μαέ. Σαν να είμαστε Μάιο και σχεδιάζεται η νέα σεζόν. Απέναντι στη φετινή Ομόνοια, μπορείς να τιμωρηθείς πολύ ακριβά με τέτοια γλώσσα σώματος. Αυτό ακριβώς που συνέβη.

Με την ΑΕΚ θα καταλάβουμε αν ξύπνησαν από το χαστούκι. Μέχρι τότε τα κεφάλια μέσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X