ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η άνιση αντιμετώπιση των οπαδών της ΑΕΛ θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια»

Στάλθηλε επιστολή σε Υπουργό Δικαιοσύνης και Αρχηγό Αστυνομίας

Με επιστολή προς την Υπουργό Δικαιοσύνης, τον ΚΟΑ και τον αρχηγό της Αστυνομίας, το σωματείο της ΑΕΛ καταγγέλει άνιση αντιμετώπιση από πλευράς Αστυνομίας κατά των οπαδών της ΑΕΛ. 

Αναλυτικά η επιστολή: 

Προς:
κα. Άννα Κουκκίδη Προκοπίου Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως
κ. Στυλιανό Παπαθεοδώρου Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρου
κ. Αντρέα Μιχαηλίδη Πρόεδρος ΚΟΑ

Ημερομηνία: 03/03/2023
Θέμα: Αστυνόμευση ποδοσφαιρικών αγώνων ΑΕΛ

Αξιότιμη κυρία και κύριοι,

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και τα πρόσφατα γεγονότα στον ποδοσφαιρικό αγώνα Σαλαμίνα ΑΕΛ στις 02/03/2023, όπου εντελώς αναίτια μέλη της ΜΑΔΔ έκαναν για άλλη μια φορά χρήση δακρυγόνων προς τους οπαδούς μας, θα θέλαμε όπως γίνει άμεσα συνάντηση για συζήτηση των πιο πάνω.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οπαδοί της ΑΕΛ αντιμετωπίζονται με τρόπο βίαιο και προκλητικό από τα μέλη της αστυνομικής δύναμης. Δεν είναι πρώτη φορά που με την πρώτη ευκολία ρίχνονται δακρυγόνα.

Προς πληροφόρηση σας, στον πιο πάνω αγώνα έγινε χρήση δακρυγόνων αλλά και του οχήματος που φέρει εκτοξευτήρα νερού. Θα θέλαμε πραγματικά να ενημερωθούμε, κάτω από ποιες προϋποθέσεις γίνεται η χρήση του συγκεκριμένου όπλου αλλά και η χρήση δακρυγόνων.

Αντιλαμβάνεστε ότι η συνεχής άνιση αντιμετώπιση των οπαδών της ΑΕΛ, μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια, με μεγάλης έκτασης επεισόδια σε αγώνες της ομάδας μας.

Αναμένουμε την άμεση απάντηση σας.

Μετά τιμής
Νίκος Χριστοδουλίδης
Πρόεδρος Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση