ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκαστανιάγια: «Θα θέλαμε να είμαστε κοντά στους δικούς μας»

Μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Ισπανός

Δηλώσεις στη mundodeportivo έκανε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γιον Γκαστανιάγια. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναλυτικά:

Αν του λείπει η οικογένεια του: «Χωρίς αμφιβολία, θα θέλαμε να είμαστε σπίτι, πιο κοντά στους δικούς μας, αλλά έπρεπε να βιώσουμε την κατάσταση 5.000 χιλιόμετρα μακριά. Την περνούμε με ευκολία, είμαστε στο σπίτι. Ελπίζουμε να τελειώσει το συντομότερο δυνατό».

Για την αντίδραση στην Κύπρο μετά το πρώτο κρούσμα: «Μέχρι την περασμένη εβδομάδα δεν υπήρχε κανένα κρούσμα, αλλά μόλις άρχισαν να συμβαίνουν έκοψαν τα πάντα. Έχουν αρχίσει να λαμβάνουν δραστικά μέτρα, κάτι που στην Ισπανία κοστίζει πολύ περισσότερο».

Για την απαγόρευση εισόδου στην Κύπρο: «Μόλις μας έστειλαν ένα μήνυμα στο email από την Πρεσβεία λέγοντας ότι όλες οι πτήσεις ακυρώνονται από τις 21 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου. Κανείς δεν θα μπορέσει να εισέλθει ή να εγκαταλείψει τη χώρα. Λαμβάνουν έντονα μέτρα για να διαπιστώσουν εάν θα ξεπεραστεί το συντομότερο δυνατό».

Για το πως βιώνει την κατάσταση: «Με αβεβαιότητα. Επίσης, προγραμματίζαμε τον τρόπο με τον οποίο θα περνούσαμε το καλοκαίρι, όταν θα επιστρέφαμε στο σπίτι, αλλά τώρα… Επίσης, δεν ξέρουμε πότε θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα ή πότε θα μας επιτρέψουν να αναχωρήσουμε».

Ποια είναι η κατάσταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο: «Την περασμένη Πέμπτη σταματήσαμε την προπόνηση και όλα τα παιχνίδια ακυρώθηκαν. Προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα στο σπίτι, αλλά δεν είναι εύκολο. Δεν μας έχουν πει πότε θα ξεκινήσουμε».

Για την ζωή στη Λεμεσό: «Είμαι χαρούμενος, δεν λυπάμαι που πήγα στο εξωτερικό. Αισθάνομαι σημαντικός στην ΑΕΛ και είμαι πολύ χαρούμενος όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Η πόλη είναι πολύ καλή. Είναι περισσότερο ή λιγότερο όπως την Donostia από την άποψη των διαστάσεων. Οι Κύπριοι, ως κουλτούρα, είναι πολύ ήρεμοι και πηγαίνω για να γυμναστώ στο σπίτι, το απόγευμα για να πάμε για μια βόλτα με την οικογένεια, για να κάνουμε μια αγορά… Ζούμε ήρεμοι και άνετοι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X