ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είναι πολλά τα λεφτά για Γουίλερ

Αυτά δίνει το ΑΠΟΕΛ για τον διεθνή ακραίο μπακ

Πολλά έχουν λεχθεί και γραφτεί για τον Χρήστο Γουίλερ, που κάνει εξαιρετική σεζόν με την ΑΕΛ με αποτέλεσμα να κληθεί και στην Εθνική μας ομάδα. Από χθες η ιστοσελίδα μας ασχολήθηκε με το θέμα. Δες εδώ 

Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον διεθνή μπακ και μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι από το περασμένο καλοκαίρι έγινε κρούση προς την ΑΕΛ, αλλά δεν προχώρησε.

Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, δεν αποκλείεται να επανέρθει το ΑΠΟΕΛ, καθώς θέλει πάρα πολύ τον 22χρονο άσο. Όπως όμως γράψαμε από χθες, δεν αποκλείεται οι του ΑΠΟΕΛ να κινηθούν για ξένο αριστερό μπάκ παρατείνοντας την περίπτωση του Λεμεσιανού αμυντικού για το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μέχρι και 200 χιλιάδες ευρώ, βάζοντας και στην πράξη τον Αντρέα Μακρή, δελεάζοντας έτσι για τα καλά τη διοίκηση των Λεμεσιανών. Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη κρούση ωστόσο όσοι εμπλέκονται στο θέμα είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις προθέσεις της κάθε μεριάς. 

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο θα παίξει έτσι και αλλιώς ο μάνατζερ του παίκτη, Δημήτρης Μασίας, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Μακρή, διευκολύνοντας έτσι την όποια συζήτηση γίνεται γύρω από το θέμα και τις πιθανής μετακόμισης του από το βοηθητικό του Τσιρείου στο  «Parimatch Αρχάγγελο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Γερολέμου έφτασε να φορέσει και περιβραχιόνιο στα φιλικά του καλοκαιριού, όμως επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΛ δεν θα γράψει, τουλάχιστον για φέτος

ΑΕΛ: Το win-win που χάθηκε

Ο Γερολέμου έφυγε να βρει αλλού την τύχη του κι έτσι χάθηκε μια συνθήκη που θα ευνοούσε και τις δύο πλευρές
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X