ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Φάκελος Γουίλερ

Στον «Αρχάγγελο» εκτιμούν και με το παραπάνω τον νεαρό Κύπριο

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Δεν είναι μυστικό πως εδώ και καιρό ο Χρήστος Γουίλερ ενδιαφέρει το ΑΠΟΕΛ. Στα 22 του χρόνια ο αριστερός μπακ της ΑΕΛ έχει ήδη ψηλές παραστάσεις και δείχνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα. Την ίδια ώρα οι προοπτικές του για το μέλλον είναι πολύ μεγάλες και έχει όλο το πακέτο που ψάχνει το ΑΠΟΕΛ.

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί όντως για αριστερό μπακ τον Γενάρη, όμως το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό που θέλει τους «Γαλαζοκίτρινους» να ψάχνουν στο εξωτερικό για ποδοσφαιριστή που θα έρθει και θα κάνει τη διαφορά.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως το κεφάλαιο Γουίλερ τελειώνει. Αντίθετα όπως σημειώσαμε και πιο πριν όλοι στο ΑΠΟΕΛ έχουν σε εκτίμηση τον νεαρό αριστερό οπισθοφύλακα και ξέρουν πως μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Εξάλλου ακόμη και αν δεν προχωρήσει τώρα το όλο θέμα, υπάρχει και το καλοκαίρι.

Μια άλλη όμως εξέλιξη είναι πως πλέον ο Δημήτρης Μασίας είναι ο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Χρήστο Γουίλερ, ενώ ο Κύπριος μάνατζερ άνοιξε παρτίδες με το ΑΠΟΕΛ, εκπροσωπώντας τον Ανδρέα Μακρή.

Έτσι αν τελικά οι «Γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας δεν βρουν τον αριστερό μπακ που ψάχνουν στο εξωτερικό δεν αποκλείεται να προσεγγίσουν την ΑΕΛ για μια πιθανή ανταλλαγή (θυμίζουμε πως η ΑΕΛ ήθελε και περίμενε τον Ανδρέα Μακρή μέχρι και την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού), μαζί φυσικά με κάποιο χρηματικό ποσό.

Όμως για την ώρα όπως σημειώσαμε και πιο πριν το επικρατέστερο σενάριο είναι πως το ΑΠΟΕΛ τον Γενάρη θα κινηθεί για ξένο αριστερό μπακ που θα κάνει τη διαφορά.

Πάντως με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο (Γενάρη ή καλοκαίρι) το σενάριο που θέλει τον Γουίλερ να καταλήγει στο ΑΠΟΕΛ είναι πέρα για πέρα ορατό και συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση