ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν πουλάμε τώρα τον Μαέ»

Δεν θα ενδώσει η Φερεντσβάρος παρά το ζεστό ενδιαφέρον της Σέλτικ

Το όνομα του Ράιαν Μαέ βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες μετά την αποκάλυψη του «ζεστού» ενδιαφέροντος της Σέλτικ για την απόκτησή του (δες εδώ).

Παρά την έντονη επιθυμία των πρωταθλητών Σκωτίας για τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ, πάντως, πρόθεση της Φερεντσβάρος, όπως εκφράστηκε διά στόματος του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ταμάς Χάιναλ, είναι να μην πουλήσει στο παρόν στάδιο τον Μαέ.

«Γνωρίζουμε ότι η Σέλτικ ενδιαφέρεται ζεστά για τον Ράιαν Μαέ. Είναι ένας πολυσύνθετος παίκτηςκ και ταιριάζει πολύ στον τρόπο παιχνιδιού της. Δεν έχουμε σκοπό να τον αφήσουμε να φύγει το φετινό καλοκαίρι. Ανάρρωσε από τον τραυματισμό του και θα είναι μαζί μας στην προετοιμασία», τόνισε με δηλώσεις του ο Χάιναλ.

Το πλάνο των πρωταθλητών Ουγγαρίας, όπως είχε αναλυθεί πριν από μερικές εβδομάδες από τον Διευθύνων Σύμβουλο της ομάδας, Παλ Όρος, είναι να κρατήσουν τον Μαέ μέχρι τον χειμώνα προσδοκώντας ότι με την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα ανεβάσει ακόμα παραπάνω την τιμή της μετοχής του (δες εδώ).

Εννοείται ότι οι εξελίξεις στην όλη υπόθεση ενδιαφέρουν άμεσα και την ΑΕΛ, που θα καρπωθεί το 15% των χρημάτων που θα πάρει η Φερεντσβάρος για την πώληση του Μαέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση