ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Αρνούνται την ανάμειξη επενδυτή

Εκτός για τρεις βδομάδες ο Αβραάμ

Η ΑΕΛ τη δεδομένη στιγμή περνά μια μεγάλη κρίση η οποία ξεκινά απ' το διοικητικό και καταλλήγει μέχρι και στο αγωνιστικό. Κι όμως η ομάδα πρέπει να αντιδράσει και να δει την επόμενη μερά μετά την ήττα απ' τη Νέα Σαλαμίνα. Στο πλαίσιο αυτό η επί του τύπου εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία

Για την επόμενη μέρα μετά την ήττα απ' τη Νέα Σαλαμίνα: «Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστούμε το όλο θέμα. Το παιχνίδι δεν μας άφησε ικανοποιημένους και δεν κατάφερε να φθάσουμε στο ζητούμενο. Θεωρούμε πως απ’ τα δικά μας λάθη προέκυψε το αρνητικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα πρέπει να ανασυνταχθούμε γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Θλάση πρώτου βαθμού για τον Αβραάμ. Θα μείνει εκτός για 2 με 3 εβδομάδες. Από εκεί και πέρα ο Αντάμοβιτς ξεκίνησε το ατομικό πρόγραμμα και αναμένουμε να πάρει το «πράσινο φως» απ’ το ιατρικό επιτελείο ώστε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές για την ΑΕΛ: «Σαφώς ακούμε και διαβάζουμε το τι γράφετε και λέγετε. Είναι θέμα που απασχολεί. Συζητήσεις θα γίνονται και φήμες ανυπόστατες θα βγαίνουν προς τα έξω. Αυτό που είχαμε πει είναι πως ο κύριος Ανδρέας Σοφοκλέους έχει στείλει ανοικτές προσκλήσεις στον κόσμο και είχε συναντήσεις με επιφανείς ΑΕΛίστες. Δεν αναφερόμαστε και δεν λέμε κάτι γιατί δεν έχει προκύψει κάτι ουσιαστικό».

Για το αν υπάρχει τώρα κάποιο θέμα: «Οι προσπάθειες συνεχίζονται και ευελπιστούμε πως κάποια στιγμή θα υπάρχει αίσιο τέλος και θα υπάρξει μια λύση. Όλοι αγωνιζόμαστε για την ομάδα».

Για το γεγονός πως αρκετοί υποστηρίζουν πως δεν λειτουργεί κανονικά η ομάδα: «Συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά η ομάδα. Ο κύριος Σοφοκλέους είναι δίπλα μας και θα παραμείνει εκεί μέχρι να περάσουμε στο επόμενο στάδιο. Δεν πρέπει να αναιρούμε πως υπάρχουν δυσκολίες, αλλά στην πράξη τα πάντα λειτουργούν όπως πριν. Υπάρχει μια καλή σχέση και στα αποδυτήρια και όλα συνεχίζουν».

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση