ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αριάδνη Γενεθλίου: «Η ομάδα θα είναι έτοιμη με τον Άρη» (ηχητικό)

Διαβάστε πιο κάτω τα όσα δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM 95.0 και στον Ονησίφορο Σταύρου για τα τελευταία νέα της λεμεσιανής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία της ΑΕΛ: «Είμαστε στην 12η μέρα προετοιμασίας, υπάρχει ικανοποίηση, γίνεται αρκετά καλή δουλειά. Η ομάδα θα είναι έτοιμη με τον Άρη. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά με τους τραυματίες».

Για τις λεπτομέρειες του ματς με τον Άρη: «Ξεκινά σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων, προτεραιότητα έχουν όσοι έχουν διαρκείας και αντί κάρτα μέχρι και το Σάββατο. Η γενική είσοδος είναι στα 15 ευρώ».

Εισιτήρια στη Θεσσαλονίκη: «Η ΑΕΛ έχει διαθέσιμα 1200 εισιτήρια».

Αν θα είναι ο Κέρκεζ στο Άρης-Ατρόμητος: «Νομίζω πως ναι, έχει δει και τα προηγούμενα φιλικά του Άρη, πρέπει να ξέρουμε τα σημεία τους».

Για το φιλικό της ΑΕΛ το Σάββατο: «Μπορούν οι φίλοι της ομάδας να πάνε στο γήπεδο».

Για τα διοικητικά: «Δεν υπάρχουν νεότερα, θα ξέρουμε στις 2 Αυγούστου περισσότερα, υπάρχει ανακοίνωση στο facebook για στήριξη στην ομάδα, υπάρχει και το εισιτήριο διαρκείας. Στόχος να έχουμε μια δυνατότερη ΑΕΛ. Υπάρχει όμως κινητικότητα, είμαστε αισιόδοξοι, η ΑΕΛ θα συνεχίσει την ιστορία της».

Για τα μεταγραφικά: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, για Αντωνίου-Μακρή παραμένει το ενδιαφέρον, έχουν γίνει διαδικασίες, δεν είμαστε σε απραξία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Έμειναν δυο...όλε όλε για τον τίτλο

Ήταν κυπελλούχοι

Η πρόκριση για την ΑΕΛ ήταν κυρίως θέμα νοοτροπίας
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΕΛ
X