ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Τώρα τόνε θέλει… χθες

Ούτως ή άλλως είχε ανάγκη για εξτρέμ, αλλά πλέον «καίγεται»

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

Ήταν η μια από τις θέσεις στις οποίες ήθελε εξ αρχής να ενισχυθεί, πριν καν της «κάτσει» η πιο πρόσφατη γκαντεμιά. Μετά και τα νέα για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Αβραάμ, ωστόσο, οι διαδικασίες της ΑΕΛ να «μπολιάσει» το ρόστερ της μ’ έναν αριστερό εξτρέμ χρειάζονται επίσπευση.

Ο τραυματισμός του Αβραάμ δεν θα τον αφήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του τις επόμενες εβδομάδες κι έτσι ο Κέρκεζ καλείται να βρει λύσεις μέσα από το ρόστερ του και να μπαλώσει τρύπες για μια ακόμα φορά φέτος. Όπως είναι τούτη τη στιγμή τα πράγματα, όσο δηλαδή δεν συνέρχεται ο Γκαζαριάν κι όσο δεν γυρίζει ο Έουλερ για να απελευθερώσει τον Σάντος από το αριστερό άκρο της άμυνας κι αυτός με τη σειρά του τον Μηνά από το να παίζει ως μπακ (μια θέση πάντως που του ταιριάζει αν κρίνουμε με πόσο μεγάλη επιτυχία παίζει εκεί), μοιάζει πιθανότερο τα κάστανα από τη φωτιά να κληθεί να τα βγάλει ο Ντανίλο.

Όλα αυτά, βεβαίως, μέχρι νεοτέρας, κι όπου «νεοτέρας» βάλε «μεταγραφή αριστερού εξτρέμ». Έναν παίκτη γι’ αυτή τη θέση ούτως ή άλλως τον είχε ανάγκη να φέρει τον Γενάρη, όμως ο τραυματισμός του Αβραάμ μάλλον στενεύει τα όποια περιθώρια είχε να τον περιμένει.

Τον στόχο τον είχε ήδη εντοπίσει και μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν σε καλό δρόμο τις επαφές ανάμεσα στην ίδια και την πλευρά του Άντονι Γεωργίου, που είναι μια περίπτωση που καλύπτει τα «θέλω» της στους περισσότερους τομείς.

Με μόλις δύο συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν κι αυτές τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο, σίγουρα του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Αυτό κάνει ακόμα πιο μεγάλη την ανάγκη να κλείσει την υπόθεση το συντομότερο, έτσι ώστε να μπορέσει να τον έχει μαζί της, να τον ενσωματώσει και να τον ετοιμάσει για τα ματς που έρχονται το ταχύτερο δυνατόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση