ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Tέτοιο «πακέτο» έψαχνε

Η περίπτωση Γεωργίου είναι... ό,τι πρέπει με βάση τα «θέλω» της

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

vroullidesd@sppmedia.com

Είναι μια περίπτωση που της ταιριάζει από όποια πλευρά και να το δεις. Παίζει σε μια θέση την οποία σήκωνε «εμβολιασμό» και, το σημαντικότερο, όντας Κύπριος διεθνής, η εγγραφή του στο ρόστερ δεν επιβάλλει τη διαγραφή κανενός από τον κατάλογο ξένων/κοινοτικών. Ως εκ τούτου, η περίπτωση του Άντονι Γεωργίου όχι μόνο κολλάει αλλά μοιάζει ιδανική για την ΑΕΛ, η οποία στο πρόσωπο του 23χρονου ομογενούς εντόπισε τον άνθρωπο που θέλει για την ενίσχυσή της στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Οι πληροφορίες που έσκασαν… πουρνό πουρνό την Παρασκευή από την Αγγλία και μιλούν για επαφές με την Τότεναμ για την απόκτηση του παίκτη επιβεβαιώνονται και είναι πιθανό ο Γεωργίου να πάρει σύντομα το αεροπλάνο για Κύπρο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ.

Έχοντας φτάσει πια σε ηλικία στην οποία οι συμμετοχές με τα… δεύτερα προφανώς και δεν τον «γεμίζουν», ακόμα κι αν μιλάμε για τη δεύτερη ομάδα ενός ελίτ συλλόγου της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, και βλέποντας ότι δεν υπολογιζόταν από τον Ζοσέ Μουρίνιο, η πλευρά του Γεωργίου φαίνεται πως είχε ψαχτεί για την επόμενή του στέγη καλοβλέποντας και την προοπτική της Κύπρου.

Το καλοκαίρι το όνομά του είχε παίξει εντόνως (και μάλιστα επιβεβαιωμένα κι επισήμως) για την Πάφο. Η μεταγραφή δεν είχε «κάτσει», όμως πλέον, λιγότερους από έξι μήνες από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Τότεναμ, όλα δείχνουν πως τα πράγματα θα έχουν διαφορετική κατάληξη, με ακόμα καλύτερη προοπτική για τον ίδιο. Αντί για μια ομάδα που ψάχνει πώς θα γίνει πρωταγωνίστρια τα τελευταία χρόνια τού δίνεται η ευκαιρία να μπει και να «ζυμωθεί» μεμιάς στη διεκδίκηση τίτλων.

Κι η ΑΕΛ με τη σειρά της βρήκε στο πρόσωπο του Γεωργίου το πακέτο που ζητούσε για την (προδιαγραφόμενη) πρώτη κίνησή της τον φετινό χειμώνα. Η περίπτωσή του ταιριάζει σ' όλα της τα «θέλω», αγωνιστικά και... λογιστικά, αλλά και εμπίπτει στη γενικότερη φιλοσοφία των επενδύσεων σε παίκτες νεαρής ηλικίας (της ίδιας γενιάς, 97άρηδες δηλαδή, είναι επίσης οι Μαέ, Ράσο και Μάιντεβατς που ήρθαν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια). Kι από τη στιγμή που μιλάμε και για Κύπριο διεθνή... ακόμα καλύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν χαλάστηκαν...

Δεν χαλάστηκαν...

Ομόνοια και ΑΕΛ μάλλον είδαν το αποτέλεσμα του ντέρμπι με ικανοποίηση
 |  ΑΕΛ