ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Τερματοφύλακας… πριν τον φορ

Η ομάδα της Λεμεσού είναι κοντά σε κίπερ για τον κατάλογο Β'

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Αν υπάρχει μια ομάδα που έκλεισε τα περισσότερα κενά στο ρόστερ της, αυτή σαφώς και είναι η ΑΕΛ, η οποία αποφάσισε να στηριχθεί στο βασικό κορμό της περσινής χρονιάς, ενώ ήδη ανακοίνωσε πέντε νέους ποδοσφαιριστές.

Βασικά, η μοναδική εκκρεμότητα που αφορά ποδοσφαιριστή ο οποίος προορίζεται για βασικός, είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Ράιν Μαέ και… που ουσιαστικά θα ηγηθεί της «γαλαζοκίτρινης» επίθεσης.

Παρά τα ονόματα που έπαιξαν στο ρεπορτάζ της ΑΕΛ τις προηγούμενες ημέρες, όπως μαθαίνουμε η ομάδα προγραμματισμού της λεμεσιανής ομάδας είναι ακόμη στο ψάξιμο για τη συγκεκριμένη θέση.

Ωστόσο... πέρα από την κορυφή της επίθεσης, φαίνεται ότι υπάρχει θετική εξέλιξη στον «άσο», αφού η ομάδα της Λεμεσού είναι κοντά στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα για τον κατάλογο Β’.

Ο συγκεκριμένος κίπερ αναμένεται να πλαισιώνει τους Βοζίνια και Κεραυνό, αντικαθιστώντας ταυτόχρονα τον Πρόσεκ, ο οποίος είναι κοντά στο να παραχωρηθεί ως δανεικός στην ΠΑΕΕΚ (ΕΔΩ).

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω τερματοφύλακας δεν προορίζεται για βασικός, καθώς την εστία της ΑΕΛ θα υπερασπιστεί για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Βοζίνια.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Κέρκεζ αναμένεται να προσθέσει στη φαρέτρα του ακόμη ένα ποδοσφαιριστή, την ίδια ώρα που το ψάξιμο για τον φορ… παραμένει σε εξέλιξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κωνσταντίνος Νικολάου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση