ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Τα αίτια του εξοστρακισμού

Σίλας και Μπεμπέ θεωρούν πως ο Μέγιερι έχει χτυπητές αδυναμίες που δεν εξυπηρετούν το πλάνο

Τρέχει ο προγραμματισμός της ΑΕΛ, με τον Σίλας και τον Μπεμπέ να «παίρνουν σκούπα» καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές απ’ το υφιστάμενο ρόστερ θα αποχωρήσουν. Μια τέτοια περίπτωση είναι και του Μέγιερι ο οποίος ενημερώθηκε να ψάξει τον επόμενο του σταθμό.

Η είδηση αυτή δεν ήχησε καλά στα αυτιά αρκετών οπαδών της ΑΕΛ, όμως ο Σίλας θεωρεί πως είναι επιβεβλημένη η αλλαγή στα γκολπόστ. Ο Μέγιερι διακρίνεται για τα ανακλαστικά του, καθώς δύσκολα μπορεί αντίπαλος να τον νικήσει, όμως την ίδια ώρα παρουσιάζει αδυναμίες οι γιγαντώνονται με βάση τον τρόπο που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός να αγωνίζεται η ομάδα του.

Το γεγονός πως ο Μαγιάρος τερματοφύλακας είναι κακός στις εξόδους και την ίδια ώρα δεν αγωνίζεται με τα πόδια, οδήγησαν στον Σίλας στην απόφαση του να ψάξει για κάποιον άλλο, καθώς τα θεωρεί απαραίτητα προσόντα για τον άσσο που θα συνοδεύσει την ομάδα στην χρονιά ως βασικός και αναντικατάστατος.

Παράλληλα Σίλας και Μπεμπέ αφού «χτένισαν» την αγορά, έχουν την πεποίθηση πως με τα ίδια χρήματα μπορούν να βρουν ένα τερματοφύλακα που να έχει όλο το πακέτο, ο οποίος θα αποτελεί σημείο αναφοράς στην ομάδα.

Στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις, με τον Μέγιερι ήδη να έχει προσελκύσει άλλες ομάδας (βλέπε Ολυμπιακό), και το δίδυμο να έχει εντοπίσει υποψήφιους στόχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση