ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάββα: «Μας ενδιαφέρει ο Μέγερι»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 το μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε χθες τον Σαρφό ο οποίος πλέον θεωρείται ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Στο πλαίσιο αυτό, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, ο Πέτρος Σάββα, μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Μέγερι.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον Σαρφό: «Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει. Πληρώθηκε η ομάδα. Ο παίκτης ανήκει πλέον στον ΑΠΟΕΛ. Του ευχόμαστε τα καλύτερα. Αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός, ο Σαρφό δεν θα ήξερε που θα βρισκόταν τώρα. Πραγματικά του ευχόμαστε ότι καλύτερο. Έχει καταβληθεί το ποσό της ρήτρας και έχουν τελειώσει όλα».

Για τους Ντουράνσκι και Σακί: «Ο κόσμος περιμένει ότι κάθε μέρα θα ανακοινώνουμε παίκτη. Δεν είναι έτσι. Δεν είναι μεγάλο το μπάτζετ μας. Να έχουν υπομονή οι φίλαθλοι μας και στο τέλος θα κάνουμε μια καλή ομάδα».

Για το πόσες προσθήκες θα γίνουν ακόμα: «Θα γίνουν ακόμα 3-4 κινήσεις. Με τον κατάλογο Β’ θα ασχοληθούμε μετά που θα χτίσουμε το κορμό. Ψάχνουμε τερματοφύλακα. Δε θέλουμε να κάνουμε λάθος. Είναι μια σημαντική θέση».

Για τον Μολ: «Στο τέλος της ημέρας μας είπε ότι θέλει να πάει κάπου αλλού. Ήθελε και η γυναίκα του να κάνει μια αλλαγή. Ουδείς αναντικατάστατος».

Για τον Μέγερι: «Μας ενδιαφέρει ο Μέγερι. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Έδειξε πράγματα και στην ΑΕΛ».

Για την οικονομική κατάσταση: «Παλεύουμε σε αντίξοες συνθήκες. Ο κόσμος φωνάζει και θέλει μεταγραφές αλλά ποιος θα τους πληρώνει. Δεν έχουμε βοήθα από κανένα. Μπορούν να έρθουν κοντά οι επιχειρηματίες του Ολυμπιακού αλλά δεν το κάνει κανένας. Το σωστό είναι να νιώσει ο κ. Τορναρίτης ότι είναι και άλλοι κοντά του».

Για τα τηλεοπτικά: «Τα τηλεοπτικά μας αδικούν κατάφορα. Άλλες ομάδες παίρνουν ενάμιση φορά τα τηλεοπτικά του Ολυμπιακού. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτή η κατανομή. Είναι για να τρελαθεί κάποιος».

Για την έδρα της ομάδας τη νέα σεζόν: «Θα μείνουμε οριστικά στο ΓΣΠ. Είναι πολύ μεγαλύτερα τα έξοδα αλλά είναι κίνητρο για τους παίκτες».

Για το αν θα πάρουν και φέτος χρόνο κάποιοι νεαροί: «Ευχόμαστε να βγουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Αυτή είναι η δουλειά τον ακαδημιών. Αυτό είναι επιτυχία».

Για τον Τιάγκο: «Κάναμε κάποιες κρούσεις. Δεν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι συγκεκριμένο μέχρι στιγμής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση