ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Στήριξη σε άπορους μαθητές με πρωτοβουλία Σοφοκλέους

Προσπάθεια από την Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης

24sports team

info@24sports.com.cy

Την αδιάκοπη στήριξή της στην «Κίτρινη γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης» εκφράζει η ΑΕΛ. Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΑΕΛ Ανδρέα Σοφοκλέους, θα γίνει μια τεράστια προσπάθεια όπως αυτό το Πάσχα, οι άποροι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων σε ολόκληρη την Κύπρο, παραλάβουν κουπόνι αξίας πέραν των 100 ευρώ για να μπορέσουν να αγοράσουν κάτι καινούριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο στηρίζει την πρωτοβουλία του Προέδρου μας, κου. Ανδρέα Σοφοκλέους. Για αυτό και συνεχίζουμε αδιάκοπα την αγορά και προώθηση των Πασχαλινών λαχνών στήριξης για τους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Όλοι μαζί μπορούμε.

Η “ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ Βοήθειας και Αλληλεγγύης” συνεχίζει αδιάκοπα την κοινωνική της δράση, αυτή τη φορά με παγκύπρια πασχαλινή εκστρατεία, μέσω της οποίας θα προσφερθούν κουπόνια ένδυσης και υπόδησης προς όλους τους άπορους μαθητές μέσης εκπαίδευσης που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Κεντρική ιδέα της εκστρατείας μας αποτελεί η παροχή βοήθειας, αλλά κυρίως της προσφοράς χαράς σε μια γιορτινή περίοδο όπως το Πάσχα, προς μαθητές των οποίων οι γονείς έχουν έρθει αντιμέτωποι με συνθήκες φτώχειας, κοινωνικής και οικονομικής εξαθλίωσης, συνθήκες που δυστυχώς αποτελούν κοινωνική πραγματικότητα.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΑΕΛ κ. Ανδρέα Σοφοκλέους, θα γίνει μια τεράστια προσπάθεια όπως αυτό το Πάσχα, οι άποροι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων σε ολόκληρη την Κύπρο, παραλάβουν κουπόνι αξίας πέραν των 100 ευρώ για να μπορέσουν να αγοράσουν κάτι καινούριο, μια χαρά που μπορεί να προσφέρει ένα δώρο, χαρά στην οποία έχει δικαίωμα κάθε παιδί.

Στην "ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" γινόμαστε μια γροθιά σε πείσμα των καιρών και με σύμμαχο το αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύη στηρίζουμε τις οικογένειες και τους νέους μας σε μια προσπάθεια να μη χαθεί η ελπίδα!

Για τη παγκυπρια εκστρατεία μας έχουμε εξασφαλίσει σχετική άδεια απο το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και σε συνεργασία με τη Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης τα κουπόνια θα δοθούν στους αντιπροσώπους των συνδέσμων γονέων με τελικό προορισμό τους δικαιούχους.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια! Συνεχίζουμε την προσφορά!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Παλιά, ζόρικη «αγάπη»

ΑΕΛ: Παλιά, ζόρικη «αγάπη»

«Ζεστοί» ξανά για τον Ριστέφσκι οι «γαλαζοκίτρινοι», όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μοιάζει
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
Και στο Μαρόκο

Και στο Μαρόκο

Παίζει κι εκεί το ενδιαφέρον της Φερεντσβάρος μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας
24sports team
 |  ΑΕΛ