ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Στα δικαστήρια... πρωταθλητής!

Κέρδισε τη νομική μάχη ο Σόφο και ο Ντόσα καλείται να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 170,000 ευρώ

Εύη Χριστοδούλου

Με ικανοποίηση έγινε γνωστή η απόφαση του CAS, όσο αφορά τη διαμάχη της ΑΕΛ με τον Ντόσα Τζούνιορ. Η νίκη των γαλαζοκιτρίνων σε αυτή τη δικαστική διαμάχη, σημαίνει ότι ο πρώην αρχηγός της ομάδας, που σήκωσε το κύπελλο το 2019, εκεί που ζητούσε χρήματα, θα πρέπει να… πληρώσει ο ίδιος ένα ποσό της τάξης των 170,000 ευρώ.

Η νίκη στο CAS, έρχεται να προστεθεί, σε μια σειρά από κερδισμένες μάχες στα δικαστήρια για τη Λεμεσιανή ομάδα, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται ο Ανδρέας Σοφοκλέους στο τιμόνι. Αν κάπου βαθμολογείται με… άριστα ο πρόεδρος της ΑΕΛ είναι σε αυτό το κομμάτι, αφού έχει δείξει ότι δύσκολα χάνει όταν προκύπτουν τέτοιες υποθέσεις.

Κακά τα ψέματα, τα τελευταία χρόνια ο «Σόφο» έχει χάσει την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας του κόσμου, λόγω του τρόπου που διοικεί και λόγω του ότι η ΑΕΛ δείχνει να έχει μείνει… πίσω σε πολλά θέματα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Ακόμη κι αυτοί όμως, του αναγνωρίζουν το γεγονός ότι στα δικαστήρια σχεδόν πάντα βρίσκει τον τρόπο να βγει νικήτρια η ομάδα.

Μπορεί η πιο πρόσφατη νίκη να είναι αυτή απέναντι στον Ντόσα Τζούνιορ, όμως προηγήθηκαν κι άλλες, όπως αυτές κόντρα σε Λούκας Σόουζα, LTV και πάει λέγοντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Λύση στο πρόβλημα

ΑΕΛ: Λύση στο πρόβλημα

Ένα στοιχείο που καλείται να διορθώσει όσο πιο γρηγορά γίνεται ο Γιανέφσκι
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ