ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24° Λευκωσία,
21 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

ΑΕΛ: Σε μαύρα χάλια το «Τοφίκ Μπαχράμοφ»!

Δημιουργείται μεγάλο θέμα με τον επαναληπτικό κόντρα στην Καραμπάχ

24sports team

info@24sports.com.cy

Θέμα με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του σταδίου της Καραμπάχ «Τοφίκ Μπαχράμοφ» δημιουργείται ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με την ΑΕΛ στις 12 Αυγούστου, στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Το στάδιο, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας της λεμεσιανής ομάδας με τους Αζέρους σε περίπου ένα δεκαήμερο, δέχθηκε έντονη κριτική από τα ΜΜΕ και τους οπαδούς της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν για την κακή κατάστασή του στο παιχνίδι με την ισραηλινή Άσντοντ, στα πλαίσια του προηγούμενου γύρου. Ο αγώνας αυτός έγινε στις 22 Ιουλίου και έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Στα πλαίσια αυτά, ο υπεύθυνος του σταδίου Σαμίλ Γκουλίγιεφ έδωσε τη δική του εξήγηση για το τι μέλλει γενέσθαι, σχετικά με αυτό το θέμα.

Αναλυτικά, τι δήλωσε στην ιστοσελίδα azerisport.com:

«Το θέμα με το γρασίδι είναι τέτοιο που δεν μπορείς να το λύσεις σε μερικές μέρες. Η δουλειά είναι σε εξέλιξη, είδαν τον αγωνιστικό χώρο και εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό. Το πρόβλημα σχετίζεται με τον καιρό στη χώρα και τις απαιτήσεις από την UEFA, η οποία επιμένει να χρησιμοποιούμε άμμο. Στις συνθήκες τις δικές μας, η άμμος δεν επιτρέπει στο γρασίδι να διατηρηθεί σε μια σταθερή κατάσταση.

Η UEFA κάνει συχνή ανάλυση του γρασιδιού και αν προσθέσουμε γη εκεί, τότε το παιχνίδι (σ.σ. με την ΑΕΛ) μπορεί να ακυρωθεί. Νερό κάθε μια ώρα. Αυτό γίνεται από σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η άρδευση παίρνει 60-70 τόνους νερού κάθε μέρα. Ας δούμε σε μια εβδομάδα πως θα είναι ο αγωνιστικός χώρος. Ευτυχώς, η Καραμπάγκ παίζει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Αλλά το γρασίδι έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πράσινο».

Ως εκ τούτου, διαφαίνεται πως η λεμεσιανή ομάδα θα έχει να αντιμετωπίσει και τον κακό αγωνιστικό χώρο, πέρα από την ποιότητα των Αζέρων.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση