ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Πλεονασμός

Πολλοί φορ μαζεύονται

Μετά τους Μέγερι, Ρομάριο και Μαρόσα, την υπογραφή του σε συμβόλαιο που του έχει προτείνει η ομάδα φέρεται έτοιμος να βάλει και ο Νικολάε Μιλιντσεάνου, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν την ΑΕΛ να κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα φορ με την οποία θα ολοκληρωθεί το κομμάτι που αφορά τις προσθήκες του Γενάρη.

Η προδιαγραφόμενη απόκτηση του Μολδαβού δημιουργεί αυτομάτως τον συνειρμό πως η θέση που πρέπει να αδειάσει για να χωρέσει στον κατάλογο Α θα προκύψει με τη διαγραφή του Μάιντεβατς. Λόγω ηλικίας και… εμπειρίας στο πήγαινε-έλα χειμώνα καλοκαίρι (δανεικός είχε πρωτοέρθει στην ΑΕΛ τον Γενάρη του ’20, δανεικός πήγε και στον Εθνικό πέρσι τέτοιο καιρό), ο Σέρβος φαίνεται στη θεωρία ως ο πλέον «αναλώσιμος», από τη στιγμή που η ταυτόχρονη παρουσία τεσσάρων κεντρικών επιθετικών στο ρόστερ μοιάζει με πλεονασμό.

Βεβαίως, θα ‘λεγε κανείς πως με τη χτυπητή έλλειψη ενός ικανού δημιουργικού χαφ, η κίνηση της ΑΕΛ για έναν ακόμα επιθετικό (κι αν όντως πάρει τη θέση του Μάιντεβατς, το γιατί να αντικατασταθεί ο πιο αποτελεσματικός παίκτης της ομάδας κατ' αναλογία γκολ/λεπτών συμμετοχής από έναν φορ που έβαλε πέντε τέρματα σε σχεδόν 30 ματς σε όλες τις διοργανώσεις τον τελευταίο ενάμιση χρόνο) παρά το γεγονός ότι έχει στο ρόστερ της τους Σέρβους και πήρε και τον Μαρόσα είναι πλεονασμός από μόνη της. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που, με τον Μάζουρεκ να οδεύει προς Δασάκι, σύντομα αναμένεται να μετρά και μια επιλογή λιγότερη σε σχέση με το προηγούμενο κομμάτι της σεζόν.

Μέχρι πρόσφατα φαινόταν ότι οι ιθύνοντες της ομάδας συμμερίζονταν την άποψη ότι η ΑΕΛ χρειαζόταν τέτοιου τύπου ενίσχυση, μιας και το πλάνο του προγραμματισμού προέβλεπε την απόκτηση παίκτη που θα βοηθούσε στην οργάνωση του παιχνιδιού από τον άξονα.

Στην πορεία, ωστόσο, η πλεύση άλλαξε και προτιμήθηκε να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση. Το ρόστερ και οι επιλογές σε κάθε θέση διαμορφώνονται λοιπόν αναλόγως και ίσως να προϊδεάζουν πως ο Παντελίδης έχει στο μυαλό του να αλλάξει πράγματα ως προς την τακτική προσέγγιση της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Περιμένουν πολύ περισσότερα

ΑΕΛ: Περιμένουν πολύ περισσότερα

Οι «γαλαζοκίτρινοι» περιμένουν από τον Μορσάι να παρουσιαστεί βελτιωμένος και να γίνει πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ