ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Περιμένοντας ανακοινώσεις

Τρέχουν παράλληλα τα θέματα μεταγραφών και αποχωρήσεων

24sports team

info@24sports.com.cy

Την εβδομάδα που μας πέρασε δεν προέκυψε τίποτα το ανακοινώσιμο στην ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι οι διεργασίες που αφορούν τόσο τις προσθήκες όσο και τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται για την ερχόμενη σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Για την ώρα δεν έχουν βγει προς τα έξω ονόματα μεταγραφικών στόχων πέραν του Σιμόες, που ως γνωστόν έκλεισε εδώ και μερικές μέρες στη Φαμαλικάο. Δεδομένη είναι πάντως η απόκτηση του Ανδρέα Μακρή, για την οποία εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση που αναμένεται να εκδοθεί εντός των ημερών.

Τη δεδομένη στιγμή πάντως το θέμα των αποχωρήσεων είναι ακόμα πιο σημαντικό από το κεφάλαιο «μεταγραφές», αφού για να μπορέσει η ομάδα να εγγράψει στο δυναμικό της νέους παίκτες θα πρέπει να καταλήξει σε συμφωνία με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται ώστε να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Η λίστα των ξένων/κοινοτικών περιλαμβάνει 13 ονόματα αφού πλην αυτών των Έουλερ και Ριέρα δεν ολοκληρώνεται κανένα συμβόλαιο. Πρόθεση της ΑΕΛ είναι να προχωρήσει κοντά στις 10 μεταγραφές για την επόμενη σεζόν, συνεπώς αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ δεν θα βρίσκονται στην ομάδα και του χρόνου.

Για την ώρα οι σκέψεις του Σίλας δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως η θέση παικτών που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα την περσινή σεζόν όπως οι Ριστέφσκι, Μαζάν, Τόρες και Μπαλντέ λόγου χάρη είναι επισφαλής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση