ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Και όμως υπάρχει.... Νταβόρ!!!

Σημαντική μεν η απουσία του Μεντόγιεβιτς, αλλά για μπακ απ υπάρχει ένας νεαρός που θα τον ήθελε κάθε ομάδα της Κύπρου

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μετά τον Μπουνόζα, η ΑΕΛ χάνει για κάποιες εβδομάδες και τον Μεντόγεβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση και εκφράζονται οι φόβοι ότι έπαθε ζημιά. (δες εδώ)

Στην ΑΕΛ θα περιμένουν τις εξετάσεις που θα υποβληθεί ο Σέρβος μέσος, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν τον υπολογίζει για τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ για το κύπελλο και με τον Απόλλωνα την Κυριακή.

Η απουσία του Μεντόγεβιτς είναι μεγάλο πλήγμα για την ΑΕΛ, καθώς πρόκειται για ένα παίκτη που… κουμάνταρε με την ποιότητα και την εμπειρία του. Ωστόσο, υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύση στον άξονα και να καλύψει εν μέρει το κενό του Σέρβου.

Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν είναι ο Μεντόγεβιτς, για να μην γινόμαστε ιερόσυλοι, αλλά ο Νταβόρ όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί άφησε θετικό πρόσημο. Όπως και στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, παρόλο που δεν παίζει πολύ φέτος.

Ωστόσο, είναι ένας νεαρός που τρέχει πάρα πολύ και μπορεί να καλύψει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι ο παίκτης που σε κερδίζει για την τεχνική του, αλλά τον λατρεύεις για το πάθος του. Συνεπώς, έφτασε η δική του ώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση