ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Έουλερ με… πλήρες ρεπερτόριο

Ο Βραζιλιάνος τα έκανε όλα στο Μακάρειο

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

Πολλά είναι αυτά στα οποία μπορείς να σταθείς μετά από μια πρεμιέρα, πόσο μάλλον όταν είναι νικηφόρα. Αποτέλεσμα, αγωνιστική παρουσία, τακτικές καινοτομίες και, ασφαλώς, οι εντυπώσεις από τους νεοφερμένους δίνουν πάντα «τροφή» για σκέψεις και σχολιασμό. Και στη δική της περίπτωση, έστω κι αν δεν μιλάμε για μια τόσο καινούργια ομάδα από πλευράς προσώπων, οι δύο νέοι που ξεκίνησαν το ματς για την ΑΕΛ έδωσαν πράγματα που αξίζει να κρατήσεις.

Οι εντυπώσεις που άφησε ο Παπαφώτης ήταν θετικές. Όόλα τα λεφτά, ωστόσο, ήταν ο Έουλερ. Στα επίσημα αποκαλυπτήριά του με τα γαλαζοκίτρινα, ο Βραζιλιάνος είχε αυτοπεποίθηση κι «αέρα» που θα σε έκανε, αν δεν ήξερες πότε ήρθε, να πιστέψεις πως παίζει στην ομάδα χρόνια ολόκληρα. Και σ’ ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με τον ήλιο ντάλα, έδειξε ολοκληρωμένο το ρεπερτόριο των ικανοτήτων του.

Aπό τη συνδρομή στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του τόσο από τα αριστερά, όσο κι από τον άξονα, μέχρι τα -στα ίσα- «στοπ» που έβαλε στους αντιπάλους του σε τουλάχιστον δύο καταστάσεις ένας εναντίον ενός κι από τις σέντρες που έφευγαν από το αριστερό του προκαλώντας αναστάτωση στην αντίπαλη περιοχή σε στημένες και μη μπάλες μέχρι τη… θρασύτατη ντρίμπλα «σομπρέρο» στον χώρο άμυνάς του, ο Έουλερ έδειξε ότι μπορεί να δώσει όλα όσα περιμένεις από έναν ακραίο μπακ. Κι ακόμα παραπάνω, αφού μέσα στα υπόλοιπα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και συνάμα τον δρόμο για το τρίποντο, με το πρώτο γκολ της ΑΕΛ στη νέα σεζόν.

Μετά απ' όλα αυτά, οι προσδοκίες για το τι θα ακολουθήσει από τον Βραζιλιάνο είναι σαν την όρεξη που έρχεται τρώγοντας. Με τέτοια εμφάνιση στο πρώτο του κιόλας επίσημο παιχνίδι με την κίτρινη φανέλα, πού να έρθει τόσο η δική του, πλήρης προσαρμογή, όσο κι η ομοιογένεια του συνόλου γενικότερα...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X