ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Πρώτο δείγμα του Βασίλη... θετικό

Θέλει να αποδείξει πως μπορεί να αγωνίζεται στο ψηλότερο επίπεδο στην Κύπρο

Με το δεξί ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό που αναμένεται πως θα δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους και πόσο μάλλον στην έδρα του. Υπάρχουν αρκετά θετικά στοιχεία που μπορεί να σημειώσει κανείς για την ΑΕΛ, όμως το μεγαλύτερο ζητούμενο είναι η διάρκεια. Ένας απ’ τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Βασίλης Παπαφώτης.

Στα 25 του πλέον ο Βασίλης θέλει να αποδείξει πως μπορεί να αγωνίζεται στο ψηλότερο επίπεδο στην Κύπρο και το πρώτο δείγμα ήταν θετικό. Ο Παπαφώτης έτρεχε συνεχώς και μοίραζε παιχνίδι. Είχε καλές επιλογές και πρόσθεσε φαντασία στο παιχνίδι της ΑΕΛ. Μάλιστα με την οδηγία του Ντούσαν Κέρκεζ προς τα ακραία μπακ να συγκλίνουν κεντρικά, ο Παπαφώτης αρκετές φορές πήγαινε στα πλάγια και έδινε βοήθειες και από εκεί.

Στο 66’ του αγώνα ο Ντούσαν Κέρκεζ έβγαλε τον παιχνίδι τον Κύπριο διεθνή. Η κίνηση του όμως δεν είχε κάποια σχέση με την απόδοση του ποδοσφαιριστή. Ήταν καθαρά θέμα τακτικής αλλά και κούρασης. Είναι ακόμα αρχή του πρωταθλήματος και οι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στο 100%.

Γενικότερα η πρώτη του επίσημη παρουσία του Παπαφώτη με τη φανέλα της ΑΕΛ κρίνεται ως θετική. Το ζητούμενο όμως για τον ίδιο είναι να συνεχίσει όπως ξεκίνησε και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

Ένα πρόγραμμα που αφορά τη διαχείριση των υφιστάμενων και μελλοντικών χορηγών – συνεργατών
 |  ΑΕΛ
X