ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Σαν σκηνοθέτης...

Αν δεν υπήρχε και αυτός…

Η ΑΕΛ κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Δασάκι της Άχνας σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δεκαοκτώ βαθμούς.

Σ’ ένα μέτριο παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, η ΑΕΛ χάρης το γκολ του Χουράδο στο 29ο λεπτό κατάφερε να αποφύγει τις οποιεσδήποτε απώλειες οι οποίες θα τις στοίχιζαν κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι.

Ένα γκολ προϊόν ομαδικής ενέργειας καθώς στην φάση συνεργάστηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο Μαέ πάσαρε στον Γερολέμου, ο οποίος γύρισε στον Αβραάμ και ο τελευταίος έδωσε την ασίστ στον Χουράδο ο οποίος δεν μπορούσε να αστοχήσει από εκείνο το σημείο. Φάση δουλεμένη στην προπόνηση, με τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τον Βόσνιο κόουτς να κερδίζουν τα εύσημα.

Το μεγάλο κατόρθωμα του Κέρκεζ είναι το γεγονός ότι κατάφερε να αφήσει όλα όσα έγιναν στο την βδομάδα που διανύσαμε στην άκρη, μακριά από την υπόλοιπη ομάδα. Το θέμα τόσο του Ντόσα όσα και του Τόρες έσκασαν σαν «βόμβες».

Επικεντρώθηκε στο πως θα ετοιμάσει την ομάδα στον μέγιστο βαθμό για να κερδίσει το ματς με τον Εθνικό. Εκ των υστέρων τα κατάφερε, την ίδια ώρα που χρήζει αναφοράς η ενεργή του στάση σε όλο το ενενηντάλεπτο. Όχι πως ήταν κάτι το πρωτόγνωρο βέβαια… μάλλον συνηθισμένο!

Ο προπονητής αρκετές φορές κατά την διάρκεια της σεζόν μίλησε για την περίεργη σεζόν που διανύει φέτος η ομάδα του. Δύσκολη τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά, με τα συμβάντα να έχουν αντίκτυπο και στους ποδοσφαιριστές… νομίζω πως καταλαβαινόμαστε, για αυτό και δεν θα επεκταθώ.

Ο Κέρκεζ είναι ο ηγέτης της φετινής ΑΕΛ. Οι κυπελλούχοι είναι ομάδα προπονητή που κάθε παιχνίδι αναγεννάτε μέσα από τις στάχτες της. Το κατά πόσο θα διατηρηθεί αυτό καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν θα φανεί στο πέρας του χρόνου.

Χρήζει αναφοράς ότι στην διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι ανάφερε, « είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου σήμερα». Ίσως κάποιες προηγούμενες του δηλώσεις να παρεξηγήθηκαν από κάποιους, ο ίδιος ποτέ δεν «γύρισε το πιστόλι» προς τους παίκτες του απλά θέλησε να τους αφυπνίσει με τον δικό του τρόπο. Ποιος μπορεί να τον κρίνει; 

Η ομάδα βγάζει υγεία στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτό οφείλεται σ' αυτόν… κάτι που δεν συμβαίνει σε όλα τα μέτωπα.

Ο Ντούσαν μπορεί να παρομοιαστεί σαν σκηνοθέτης… μάλλον σε ταινία περιπέτειας. Ο ίδιος γνωρίζει από πριν ότι οι πρωταγωνιστές - στην προκειμένη περίπτωση οι παίκτες του – θα περάσουν από χίλια μύρια μέχρι το τέλος. Από πολλές φουρτούνες που θα τους διαταράξουν την ηρεμία και την πορεία τους. Ωστόσο γνωρίζει από πριν ότι το τέλος θα είναι θετικό… και ας μην το πιστεύει κανένας. Τουλάχιστον τώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Γερολέμου έφτασε να φορέσει και περιβραχιόνιο στα φιλικά του καλοκαιριού, όμως επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΛ δεν θα γράψει, τουλάχιστον για φέτος

ΑΕΛ: Το win-win που χάθηκε

Ο Γερολέμου έφυγε να βρει αλλού την τύχη του κι έτσι χάθηκε μια συνθήκη που θα ευνοούσε και τις δύο πλευρές
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X