ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Δωρεάν καρδιολόγος στις υπηρεσίες της «Κίτρινης Γραμμής»

Θα προσφέρει τις γνώσεις του αφιλοκερδώς

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΛ ενημερώνει για την έναρξη της συνεργασίας της με τον εθελοντή καρδιολόγο Κωνσταντίνος Μακρίδης που θα προσφέρει αφιλοκερδώς τις γνώσεις του σε όσους το έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά:

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την αμφισβήτηση των ηθικών αξιών και τον ατομισμό, γιατροί όπως ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Μακρίδης κρατούν την έννοια της ανθρωπιάς ζωντανή αποδεικνύοντας ότι η ιατρική είναι ύψιστο λειτούργημα και προσφορά.

Στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης η Κίτρινη γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης ανακοινώνει τη συνεργασία με τον εθελοντή γιατρό Κωνσταντίνο Μακρίδη ο οποίος θα προσφέρει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση τις ιατρικές του γνώσεις σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.

Το κοινωνικό μας ιατρείο θα λειτουργήσει από τον Φεβρουάριο, κάθε Τετάρτη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στη σελίδα μας.

Πιστοί στην αρχή μας ότι η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο, συνεχίζουμε να προσφέρουμε την έμπρακτη και αδιάκοπη στήριξη μας στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Βαθμός με... μπόνους

Βαθμός με... μπόνους

Η συνθήκη που ευνοεί την ΑΕΛ έναντι του Απόλλωνα μετά το αποτέλεσμα του ντέρμπι
 |  ΑΕΛ