ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Δικός της ο Σωτηρίου

Έπεισε τον διεθνή αμυντικό και ντύνεται στα «γαλαζοκίτρινα»

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Ο προγραμματισμός της ΑΕΛ προχωρά με γοργούς ρυθμούς και στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο υπάρχει αποφασιστικότητα για να πετύχουν την καλύτερη δυνατή ενίσχυση, με βάση τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Οι τελευταίες ενδείξεις δείχνουν ότι η ομάδα της Λεμεσού ολοκληρώνει δύο σημαντικές προσθήκες για το κέντρο της άμυνας. Ο Κίρε Ριστέφσκι είναι θετικός και θα γίνει κάτοικος Λεμεσού με έξι μήνες καθυστέρηση. (Δες ΕΔΩ)

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ έχει συμφωνήσει με τον διεθνή αμυντικό Κωνσταντίνο Σωτηρίου, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν την φετινή περίοδο.

Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έχει ολοκληρωθεί και οι «γαλαζοκίτρινοι» έκαναν την κίνηση τους, με αποτέλεσμα να τον πείσουν να μετακομίσει στην Λεμεσό.

Ο διεθνής αμυντικός, πέραν από ένα καλύτερο συμβόλαιο, ήθελε να πάει κάπου πιο ψηλά, αλλά να υπάρχει προοπτική να αγωνίζεται.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έδειξε την φετινή περίοδο ότι αξιοποιεί όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του, πόσο μάλλον τον Σωτηρίου, ο οποίος πλέον είναι βασικός στην Εθνική μας ομάδα.

Συνεπώς, με την κίνηση αυτή, η προσθέτει στο δυναμικό της ένα καλό αμυντικό, χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσει μία θέση στον κατάλογο των κοινοτικών-ξένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση