ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Δεν του είναι γραφτό

Όπως φαίνεται, ο Κέρκεζ δεν θα έχει ούτε τώρα υπό τις οδηγίες του τον Μακρή

Δημήτρης Βρουλλίδης

Από τότε που χωρίσανε, το να ξανασμίξουν οι δρόμοι τους ήταν για τον Κέρκεζ βασανάκι και καψούρα. Στη δική τους την περίπτωση όμως, το να θέλει η νύφη κι ο γαμπρός δεν ήταν αρκετό. Ακόμα και τώρα που στη μέση δεν υπάρχει πεθερός, ωστόσο, φαίνεται πως δεν ήτανε γραφτό για τον προπονητή της ΑΕΛ να συνεργαστεί ξανά με τον Ανδρέα Μακρή, τον οποίο οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν να προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Κέρκεζ έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον 24χρονο επιθετικό. Την εμπιστοσύνη που του έδειξε δεν την είχε νιώσει ποτέ στον ΑΠΟΕΛ κι αυτό φαίνεται κι απ’ τους αριθμούς. Στον ένα χρόνο που είχε τεθεί υπό τις οδηγίες του, ο Μακρής κατέγραψε περισσότερα από τα διπλάσια λεπτά συμμετοχής που είχε μετρήσει σε δύο χρόνια στην πρωτεύουσα. Το κοντέρ του έγραψε 2057 λεπτά σε 28 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού σε μια χρόνια, έναντι των 975’ που είχε μετρήσει σε 20 παρουσίες με αυτούς της Λευκωσίας σε δύο.

Η επιθυμία του Κέρκεζ τόσο να τον διατηρήσει στο ρόστερ του το περασμένο καλοκαίρι, μετά τη λήξη του μονοετούς δανεισμού του, όσο και να τον ξαναπάρει στην ομάδα του τον Γενάρη, μιας και το πρώτο δεν κατέστη δυνατό, δεν ήταν δα και κανένα μυστικό. Τη μοίρα του παίκτη, ωστόσο, την όριζε ο ΑΠΟΕΛ, που δεν επέτρεψε την εκ νέου μετακόμισή του στη Λεμεσό.

Φέτος τα δεδομένα ήταν διαφορετικά, μιας και η ΑΕΛ θα μπορούσε να διαπραγματευτεί κατευθείαν με την πλευρά του Μακρή. Ενδιαφέρον υπήρξε, όμως η περίπτωση ούτε τώρα ήταν απλή. Τούτη τη φορά δεν την περίπλεξε ο «μεσάζοντας» που είχε τα δικαιώματά του, αλλά οι άλλοι που έριζαν για την υπογραφή του. Κι όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Κέρκεζ θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα πως η περίπτωση Μακρή χάνεται για μια ακόμα μεταγραφική περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X