ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Δεν θα του έκοβε τα φτερά

Υπόθεση που έμοιαζε με σκωτσέζικο ντους, αλλά τέλος καλό όλα καλά

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

Τέτοιες εναλλαγές, ούτε στα σκωτσέζικα ντους. Από τις πληροφορίες που έφεραν τον Γιάννη Γερολέμου να τίθεται εκτός ομάδας κατ’ εντολή της διοίκησης, μέσα σε λίγες μόνο ώρες οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν απλώς σε συμβιβαστική λύση για να βγει από το «ψυγείο», αλλά και σε συμφωνία για να υπογραφεί η επέκταση μιας συνεργασίας που έδειχνε να πηγαίνει ολοταχώς για φούντο.

Το σημείο στο οποίο κόλλησαν οι διαπραγματεύσεις ήταν το ποσό που θα έμπαινε ως ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του παίκτη και θα επέτρεπε στον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο απ’ τα ξένα να τον κάνει δικό του πληρώνοντάς την. Ο Γερολέμου, μέσω του πρώην συμπαίκτη του και νυν ατζέντη του, Άλεξ Ντα Σίλβα, είχε συγκεκριμένες απαιτήσεις ως προς αυτήν, στις οποίες δεν συμφωνούσε αρχικά ο Αντρέας Σοφοκλέους. Εντούτοις, παρότι δεν έχει τη φήμη του διαλλακτικού, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο πρόεδρος της ομάδας φάνηκε πρόθυμος να συναινέσει στα «θέλω» του παίκτη.

Η περίπτωση του Γερολέμου, άλλωστε, ήταν ιδιαίτερη κι ευαίσθητη από τότε που μας τον είχε συστήσει ο ίδιος ως «θείο βρέφος». Τέτοια παραμένει και τώρα που μεγάλωσε, είναι πια έτοιμος να καθιερωθεί στην ΑΕΛ κι αν τα καταφέρει, μετέπειτα να κάνει και το βήμα που ονειρεύεται ανοίγοντας τα φτερά του για το εξωτερικό. Φτερά, τα οποία η διοίκηση θέλησε να δείξει τελικά στην πράξη πως δεν ήθελε να του τα κόψει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Βρουλλίδης

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X