ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Δεν προκύπτει από πουθενά

Εντελώς ανυπόστατο το δημοσίευμα για Κέρκεζ

Πώς λέμε «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά»; Ε καμία σχέση, Όπως καμία υπόσταση δεν έχει το δημοσίευμα που προέκυψε το βράδι της Τρίτης (2/6) και έφερε τον Ντούσαν Κέρκεζ να έχει στα χέρια του πρόταση από τον Παναθηναϊκό (δες εδώ).

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με ρεπόρτερ του αθηναϊκού τριφυλλιού και πληροφορήθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Κέρκεζ στους «πράσινους». Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα είναι τόσο ανυπόστατο, ώστε οι άνθρωποι της ομάδας να το θεωρήσουν ανάξιο περαιτέρω σχολιασμού και δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να το διαψεύσουν.

Η επίσημη θέση της ΑΕΛ ως προς το θέμα Κέρκεζ είναι γνωστή και πολλάκις ειπωμένη το τελευταίο διάστημα. Ανάμεσα στη διοίκηση και τον προπονητή υπάρχει συμφωνία και απομένουν τα τυπικά για την επικύρωσή της με τις σχετικές υπογραφές.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα σήμερα (3/6) το 24sports (δες εδώ), εντός των επόμενων ημερών ο Κέρκεζ θα συναντηθεί με τον Σοφοκλέους για να κλείσει οριστικά το ζήτημα της ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας και να οριστικοποιηθεί η παραμονή του 44χρονου κόουτς στο τιμόνι της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

Ο κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες και τα «θέλω» της ομάδας απ' αυτόν γνωστά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X