ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Άντε να το παρατείνει λίγο ακόμη

Τέτοια δημοσιεύματα… μάλλον τον πεισμώνουν παρά τον ανησυχούν

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Της τρελής κόντεψε να γίνει χθες το βράδυ με την αναδημοσίευση που έκανε η ιστοσελίδα μας (δες εδώ) του ρεπορτάζ από Ελλάδα που έφερε τον Κερκέζ να αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού.

Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα, ο ένας τον άλλο, να δουν τι τρέχει και αν όντως αληθεύει. Ο Κερκέζ στον Παναθηναϊκό!!! Πέραν των Αελιστών και όσων ασχολούνται με το κυπριακό ποδόσφαιρο στην κουβέντα μπήκαν και οι οπαδοί των ελληνικών ομάδων. Από τους βαζέλες μέχρι τους γάβρους, αντιλαμβάνεσαι ότι το στόρι μεγαλώνει, διευρύνεται.

Αληθεύει ή όχι δεν ξέρω… ξέρω ότι όντως ο Ρόκα έχει καλές σχέσεις με τον Κερκέζ. Πάντως οι έγκυροι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού δεν έδωσαν καθόλου σημασία, υποβιβάζοντας το θέμα όσο δεν πάει.

Και στην ΑΕΛ λίγο πολύ έκαναν το ίδιο. Δεν έδωσαν σημασία, βγήκε προς τα έξω ότι όλα αυτά είναι παιγνίδια των μάνατζερ και λίγο πολύ το ξεχάσαμε. Όχι ακριβώς το ξεχάσαμε… αφού επί της ουσίας παραμένει ανοιχτό το θέμα του Ντούσαν και η υπογραφή του συμβολαίου του.

Η ΑΕΛ επίσημα επανειλημμένα δήλωσε ότι τα βρήκαν και απομένουν τα τυπικά… αλλά τα τυπικά παραμένουν όντως. Και όπως όλοι γνωρίζουμε άμα δεν μπαίνει μεταγραφή… ο καθένας μπορεί να λέει ότι μαλακία του κατέβει στο μυαλό.

Και κάπου εδώ μπαίνει ο Σόφο στη μέση. Γιατί άμα ο πρόεδρος των Λεμεσιανών διαβάζει ή ακούει μαλακίες τότε ηδονίζεται. Και άμα υπήρχε καμιά πιθανότητα να καλέσει το Ντούσαν στο «ρετιρέ» για τις υπογραφές με το δημοσίευμα και όλα αυτά που θ’ ακουστούν να είσαι σίγουρος ότι θα το παρατείνει λίγο ακόμη. Να «σφίξουν οι κώλοι» που λέμε, όποιου αμφισβητεί την ικανότητα, την ισχύ ή την προσφορά του στην ομάδα.

Χρόνια τώρα στο κουρμπέτι έχουμε και εμείς μάθει, ότι άμα προσπαθήσεις να πιέσεις τον Σόφο, μάλλον προκύπτει άλλο αποτέλεσμα απ’ αυτό που επιθυμείς. Άμα δηλαδή νιώσει πίεση να υπογράψει τον Ντούσαν, να είσαι σίγουρος ότι θα στην επιστρέψει στα μούτρα σου.
Και άμα νιώσει ότι κάποιοι επινοούν διάφορα τρικ για να γίνει αυτό που θέλουν, τότε γουστάρει γιατί μάλλον θεωρεί ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξει την ισχύ και τη δύναμη του.

Επί τούτου, έτσι θα πράξει ο Σόφο. Να σφίξουν οι κώλοι. Και όταν αυτός καταλάβει ότι έσφιξαν, τότε θα καλέσει τον κόουτς για να φωτογραφηθεί στο «ρετιρέ». Και άμα δεν ήταν το χθεσινό δημοσίευμα, ίσως να το έκανε νωρίτερα. Τώρα θα το παρατείνει λίγες ακόμη μέρες.
Αν όχι στο τέλος της εβδομάδας, τότε αρχές της άλλης ο Ντούσαν θα είναι και επίσημα ο προπονητής της ΑΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

Ο κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες και τα «θέλω» της ομάδας απ' αυτόν γνωστά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X