ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
26 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

ΑΕΛ: Δεν έρχεται μόνος του ο Σίλας

Πακέτο με τον Πορτογάλοι οι συνεργάτες του

24sports team

info@24sports.com.cy

Στο ψάξιμο για τον νέο της προπονητή βρίσκεται η ΑΕΛ καθώς το διαζύγιο με τον Σάββα Παντελίδη ενόψει της νέας σεζόν οριστικοποιήθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ως εκ τούτου στην Λεμεσιανή ομάδα ξεκίνησαν οι διεργασίες για τον επόμενο τεχνικό.

Το όνομα του Τσέντομιρ Γιαννέφσκι έχει δει το φως της δημοσιότητας απ’ την πρώτη στιγμή, ενώ όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας o Μανουέλ Σίλας, που ως ποδοσφαιριστής ήταν από τους κορυφαίους που πέρασαν από την ΑΕΛ στη σύγχρονη ιστορία της, επίσης προσεγγίστηκε.

Ο Πορτογάλος όμως αν έρθει δεν θα είναι μόνος καθώς πηγαίνει παντού πακέτο με τους συνεργάτες του. Πιο συγκεκριμένα ο Σίλας έχει δημιουργήσει ένα τιμ 3-4 ατόμων τα οποία εμπιστεύεται πλήρως και τους θέλει πάντοτε μαζί του. Κάτι τέτοιο είναι αντιληπτό πως θα έχει επίδραση στα χρήματα που θα ζητήσει απ’ την ΑΕΛ.

Εκ των πραγμάτων τα λεφτά που χρειάζονται για να κατηφορίσει στην Κύπρο είναι αρκετά, όμως το ποσό που ζητά δεν είναι απαγορευτικό σε σημείο που να μην μπορούν οι δυο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση