ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
25° Λευκωσία,
26 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Ρεύμα για Σίλας στην ΑΕΛ

Βασικός εκπρόσωπος της συγκεκριμένης πρόθεσης είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λουτσιάνο Μπεμπέ

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ανατροπή στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Σάββα Παντελίδη φέρνει την Λεμεσιανή ομάδα στο ψάξιμο για τον επόμενο τεχνικό. Ήδη το όνομα του Τσέντομιρ Γιαννέφσκι έχει δει το φως της δημοσιότητας ενώ στα ενδότερα της ομάδας υπάρχει ένα ρεύμα το οποίο προκρίνει το όνομα του Σίλας.

Βασικός εκπρόσωπος της συγκεκριμένης πρόθεσης είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λουτσιάνο Μπεμπέ. Ο Σίλας, που ως ποδοσφαιριστής ήταν από τους κορυφαίους που πέρασαν από την ΑΕΛ στη σύγχρονη ιστορία της, είχε προσεγγιστεί και όταν αποχώρησε απ’ την τεχνική ηγεσία ο Ντούσαν Κέρκεζ, όμως τότε οι επαφές των δυο πλευρών δεν απέδωσαν καρπούς.

Το συμβόλαιο του δεν ήταν απαγορευτικό, όμως ο ίδιος είχε διαμηνύσει στους ιθύνοντες της ΑΕΛ πως δεν επιθυμούσε να αναλάβει κάποια ομάδα μεσούσης της περιόδου, ενώ ανέμενε και μια πρόταση από ομάδα που αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου από το κυπριακό.

Στις επόμενες μέρες αναμένονται οι τελικές αποφάσεις από πλευράς ΑΕΛ, με τα δυο ονόματα (Γιαννέφσκι και Σίλας) αυτή τη στιγμή να φαντάζουν ως τα φαβορί παρά το γεγονός πως έχουν προταθεί αρκετά ονόματα μέχρι στιγμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση