ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Βρήκε και τους τέσσερις

Εύκολη δουλειά ο εντοπισμός αυτών που θα φύγουν

Δημήτρης Βρουλλίδης

Ο πλέον αρμόδιος μίλησε για μία ή δύο κινήσεις, αφού τόσες φαίνεται να επιτρέπει το πορτοφόλι της ομάδας στον Ντούσαν Κέρκεζ για τον Γενάρη. Ο εντοπισμός αυτών που θα έρθουν για να ενισχύσουν την ΑΕΛ, πάντως, μοιάζει σαφώς πιο δύσκολη δουλειά σε σχέση μ’ εκείνων που είναι να περάσουν την εξώπορτα του προπονητικού, ο αριθμός των οποίων είναι τέτοιος που θα επιτρεπόταν στην ομάδα να κάνει όλες τις μεταγραφές που δικαιούται στο χειμερινό «παράθυρο», εάν υπήρχε η δυνατότητα.

Ο ένας ήταν γνωστό εδώ και καιρό, από τα τέλη Νοεμβρίου πιο συγκεκριμένα, όταν κι είχε σκάσει η είδηση ότι ο Ντόσα Τζούνιορ ζήτησε να φύγει από την ομάδα. Ο δεύτερος είναι επίσης γνωστός από τη στιγμή που εδώ κι ένα μήνα βλέπει τα ματς από το σπίτι του κι ας έχει συμβόλαιο με την ομάδα για δύο ακόμα δύο χρόνια. Η ρήξη στις σχέσεις του προπονητή με τον Μανουέλ Τόρες δεν γεφυρώνεται, με αποτέλεσμα ο Ισπανός να μετρά τις τελευταίες του μέρες στη Λεμεσό, τουλάχιστον ως παίκτης της ΑΕΛ.

Απ’ εκεί και πέρα, το 24sports σας έχει ήδη ενημερώσει ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο της παραχώρησης του Ιβάν Κάρλος, κάτι που δεν έκρυψε ούτε ο Κέρκεζ (όπως δεν έκρυψε και το ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τα όσα του έχει δώσει ως τώρα ο Βραζιλιάνος λέγοντας πως θα περιμένει περισσότερα, αν μείνει). Περισσότερα σίγουρα θα περίμενε όταν ξεκινούσε η σεζόν κι από τον τέταρτο «φευγάτο», τον Νιλς Τεϊσέιρα, που επίσης στέκεται προ της πόρτας της εξόδου. Ο Γερμανός ήταν από τους πολυτιμότερους της περσινής σεζόν όμως τους τελευταίους μήνες είναι αγνώριστος και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής εδώ και έναν μήνα, για τέσσερα σερί ματς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X