ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Από τη στασιμότητα στην... παρέλαση ονομάτων

Σ' όλους τους προηγούμενους προσθέστε και τον Κλέιλτον

24sports team

info@24sports.com.cy

Εκ διαμέτρου αντίθετη σε σύγκριση με αυτή που επικρατούσε το προηγούμενο είναι η κατάσταση σχετικά με τα μεταγραφικά της ΑΕΛ, καθώς τις τελευταίες μέρες τα ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων της ομάδας βλέπουν το φως της δημοσιότητας το ένα μετά το άλλο.

Στον Μπάστο, που εκτός απροόπτου θα αποτελέσει και την πρώτη μεταγραφή της ομάδας για τη νέα περίοδο, και τους Σάντος, Μουριέλ και Καμάτσο που ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες, προστέθηκε σήμερα και ο 29χρονος Βραζιλιάνος Κλέιλτον που αποτελεί έναν ακόμα υποψήφιο για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, χώρο στον οποίο η ΑΕΛ θα ενισχυθεί με τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Κλέιλτον αγωνίζεται στην Πόντε Πρέτα της πατρίδας του, ενώ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Σίλας στην Μπελενένσες όπως και οι Σάντος και Μουριέλ.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα πολλές από τις παραπάνω περιπτώσεις θα ξεκαθαρίσουν οριστικά, καθώς όπως σημείωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πλουτής Αβραάμ, η ΑΕΛ έχει ήδη υπογεγραμμένες συμφωνίες με περισσότερους από δύο ποδοσφαιριστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση