ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλουτής: «Έχουμε περισσότερα από δύο συμβόλαια υπογεγραμμένα»

Ο νέος εκπρόσωπος Τύπου για όλα τα θέματα που απασχολούν την ΑΕΛ

Για όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα της ομάδας μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν: «Η ομάδα προχωρεί σε αναδιοργάνωση και σε οργανωτικό και σε αγωνιστικό επίπεδο, με τις πολλές αλλαγές που θα γίνουν. Ο Σίλας είναι το απόλυτο αφεντικό, σε συνεννόηση με τον Μπεμπέ. Είναι και οι δύο καθημερινά σε επαφή με τον Σοφοκλέους. Όλες οι κινήσεις που γίνονται είναι με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης. Ο πρόεδρος τους είπε πως ότι ζητήσουν θα το έχουν. Οι στόχοι της ΑΕΛ τη νέα περίοδο θα είναι πρωταγωνιστικοί».

Για τις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ: «Ο προγραμματισμός είναι σε πλήρη εξέλιξη. Θα γίνουν πολλές αλλαγές. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε ακόμα ένα μήνα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 18 Ιουλίου. Θα είμαστε πανέτοιμοι. Ήδη υπάρχουν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές. Θα είμαστε σε θέση να εκδώσουμε ανακοινώσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Υπάρχουν συζητήσεις για τις προσθαφαιρέσεις».

Για τους Μέγερι και Μιλιντσεάνου: «Δεν έχει καμία σχέση η συζήτηση που γίνεται για αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που έχουν συμβόλαιο με την ενίσχυση της ομάδας. Είναι εντελώς διαφορετικά θέματα που τρέχουν παράλληλα. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω οποιοδήποτε δημοσίευμα. Να μην προτρέχουμε. Κάποια δημοσιεύματα μπορεί να είναι αληθή, κάποια μπορεί όχι. Γίνονται τα πάντα σύμφωνα με τις αποφάσεις του Σίλας».

Για τις αλλαγές σε οργανωτικό επίπεδο και το νέο γήπεδο: «Έχει προσληφθεί πολύς κόσμος. Έχουμε την πρόκληση του νέου γηπέδου. Περιμένουμε με αγωνία να μας παραδοθεί για να το κάνουμε μια ισχυρή έδρα».

Για την ημερομηνία παράδοσης του γηπέδου: «Είναι θέμα του ΚΟΑ και της κατασκευαστικής εταιρείας. Δεν έχουμε πίσημη ενημέρωση. Υπάρχουν διαβεβαιώσεις για τις 25 Αυγούστου. Αντιλαμβανόμαστε ότι θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση, είναι λογικό, είναι μεγάλο έργο».

Για τον Έουλερ: «Όλα γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Σίλας. Είμαστε σε καλό δρόμο και στο θέμα αυτό».

Για τον Μπάστο και τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται: «Έχουμε ήδη υπογεγραμμένα συμβόλαια στα γραφεία, περισσότερα από ένα δύο».

Για την ημερομηνία επιστροφής του Σίλας στην Κύπρο: «Θα είναι στην Κύπρο το πρώτο δεκαήμερο Ιουλίου»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κρατά την αντίδραση

ΑΕΛ: Κρατά την αντίδραση

Ο Κύπριος τεχνικός κρατά την αντίδραση της ομάδας του και το γεγονός ότι δεν τα παράτησε μέχρι το τελικό σφύριγμα
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ