ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Περιμένουν Κίκο...

Βλέπουν θετικά την περίπτωση του Πορτογάλου αριστερού μπακ

24sports team

info@24sports.com.cy

Μπορεί το όνομα του Κίκο να συνδέθηκε χθες με το ρεπορτάζ του Απόλλωνα (δες εδώ), όμως δεν είναι η μοναδική ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Αντίθετα η ΑΕΛ όχι μόνο ρώτησε για τον ποδοσφαιριστή αλλά έχει προχωρήσει στην κατάθεση πρότασης για συνεργασία.

Στα 27 του χρόνια ο Πορτογάλος αριστερός μπακ είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, μιας και στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να υπάρχει έδαφος για να συνεχίσουν μαζί Μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Τακτακαλά όμως είναι ένας από τους παίκτες των «μαυροπράσινων» που κατέθεσαν προσφυγή και έτσι το μέλλον του στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Πρόκειται για ένα ισορροπημένο ποδοσφαιριστή που δίνει πολλές βοήθειες επιθετικά είναι και δεν παραμερίζει τα αμυντικά του καθήκοντα. Απ’ τα αριστερά μπακ του πρωταθλήματος μας που ξεχώρισαν και μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε απ’ τις μεγάλες Κυπριακές ομάδες.

Έτσι η ΑΕΛ έχει προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα και έδειξε έμπρακτα στον ποδοσφαιριστή πως τον θέλει. Αφού κλείσει οριστικά το θέμα με τον Ολυμπιακό τότε το σενάριο να δούμε τον Κίκο κάτοικο Λεμεσού και «Λέοντα» στη νέα σεζόν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Δεν τον έδεσαν τυχαία

ΑΕΛ: Δεν τον έδεσαν τυχαία

Υπέγραψε για 3 χρόνια ο Νταβόρ και στη Λεμεσό ξέρουν καλά πως η κίνηση αυτή ίσως φέρει και καρπούς όχι μόνο στο αγωνιστικό ...
 |  ΑΕΛ
X