ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: «Αλμυρός» o Σίλας, αλλά...

Θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί χρυσή τομή

24sports team

info@24sports.com.cy

Εντατικοποιούνται οι διεργασίες στην ΑΕΛ για εξεύρεση νέου προπονητή μετά την οριστική απόφαση για μη συνέχιση της συνεργασίας της ομάδας με τον Σάββα Παντελίδη, που πήρε από χθες (11/5) και επίσημη μορφή (δες εδώ).

Ο Ζόρζε Σίλας φαίνεται να αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Η ΑΕΛ, μέσω του Τεχνικού Διευθυντή και πρώην συμπαίκτη του Πορτογάλου, Λουτσιάνο Μπεμπέ, προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή στις συζητήσεις της με τον 45χρονο προπονητή έτσι ώστε να γίνει κατορθωτή η μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Σίλας αποτελεί μια ομολογουμένως αλμυρή περίπτωση, όχι μόνο λόγω των απαιτήσεων που θα προβάλει σε σχέση με τις απολαβές του ιδίου, αλλά και γιατί επιθυμεί να έχει στο πλάι του το δικό του επιτελείο συνεργατών που αποτελείται από άλλα 3-4 άτομα (δες εδώ).

Εντούτοις, η απόσταση ανάμεσα στο ποσό που φαίνεται πρόθυμη να διαθέσει η ΑΕΛ και του κασέ του Σίλας και των συνεργατών του δεν είναι χαώδης και το ενδεχόμενο οι μεταξύ τους διαπραγματεύσεις να καταλήξουν σε συμφωνία θεωρείται εφικτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση