ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δυνατό τεστ στη Λευκωσία

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο ολόκληρους μήνες. Το ντεμπούτο του Μπρούνο Μπαλταζάρ στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων» συνδυάστηκε με νίκη.

Η απόδοση των «γαλαζοκιτρίνων» δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα στο χθεσινό παιχνίδι όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι επιτεύχθηκε ο στόχος που ήταν οι τρεις βαθμοί και η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Το χθεσινό τρίποντο απέναντι στην Ανόρθωση θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα της Λεμεσού ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ΑΕΛ επέστρεψε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη υπό κάποιες προϋποθέσεις.

Το πρωτάθλημα μπαίνει για λίγο στην άκρη καθώς ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. Είναι ένας αγώνας με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού θα ταξιδέψουν στο ΓΣΠ με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δίνει το δικαίωμα να παλέψουν για την πρόκριση στον επαναληπτικό.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει φιλοδοξίες στο κύπελλο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να προχωρήσουν όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ