ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Τρισκόφσκι: «Θέλω το πρωτάθλημα... Το πιστεύω»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Τα 200 παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ έφθασε ο Ιβάν Τρισκόφσκι και σε αυτά πέτυχε 120 τέρματα. Επίδοση εντυπωσιακή. Μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με την ΠΑΕΕΚ, ο Τρίσκο βραβεύτηκε για τις 200 συμμετοχές και μίλησε στην κάμερα της Primetel.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα 200 παιχνίδια: «Τα 200 παιχνίδι είναι σεβαστός αριθμός και είναι μοναδικό για εμένα. Ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα. Είναι ξεχωριστό επίτευγμα. Το πιο σημαντικό για εμένα όμως είναι πως σταματώ εδώ. Υπέγραψα το συμβόλαιο μου και θα είμαι εδώ και με τη νέα χρονιά. Αυτό μου δίνει κίνητρο για να πετύχω περισσότερα στη συνέχεια. Θα συνεχίσω για να πετύχουμε κάτι σημαντικό».

Για το γεγονός πως πέτυχε τα πάντα σε προσωπικό επίπεδο: «Δεν πέτυχα τα πάντα. Απουσιάζει το πρωτάθλημα. Όλοι έχουμε το δικαίωμα να το πιστεύουμε και το πιστεύω πολύ. Είμαι αισιόδοξος, η ομάδα το πιστεύει και δουλεύουμε σκληρά».

Για την ΑΕΚ: «Είναι η δεύτερη μου οικογένεια. Θέλω σίγουρα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με βοηθά από μακριά, όμως εδώ σίγουρα είναι η δεύτερη μου οικογένεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Τελικά... με VAR

Τελικά... με VAR

Περαιτέρω καθυστέρηση στη σέντρα, αλλά αν μη τι άλλο με VAR το ΑΕΛ-ΑΕΚ
 |  ΑΕΛ