ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον Χέφελ τον ξεχάσατε;

Ιδανική επιλογή για κάθε μεγάλη ομάδα του νησιού μας

Χάρης Χαρίτωνος

Δύο εβδομάδες περίπου πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου έχουν απομείνει και ο ίδιος ψάχνει ακόμα τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του, μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Έκτορ Χέφελ. Ο Ολλανδός πολυσύνθετος πρώην μέσος της ομάδας της Λάρνακας παραμένει ελεύθερος, χωρίς ακόμα να έχουμε νεότερα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο ίδιος θα προτιμούσε να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού, μετά από την θητεία του στο νησί μας, όμως αυτό μόνο εύκολο δεν μοιάζει.

Κάποια χειροπιαστή πρόταση από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα δεν φαίνεται να έχει στα χέρια του ο ποδοσφαιριστής τη δεδομένη χρονική στιγμή και το ενδεχόμενο να κοιτάξει ξανά προς το κυπριακό πρωτάθλημα, θεωρείται αρκετά πιθανό, όσο περνούν οι μέρες.

Κατά καιρούς, γράφτηκαν διάφορα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, όμως δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη τότε. Όντως, βρισκόταν στην λίστα των δύο «αιωνίων» της πρωτεύουσας, όμως το ενδιαφέρον έμεινε στα λόγια, και μόνο.

Άλλωστε, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, η γνώση του πρωταθλήματος μας και η προσαρμοστικότητά του να αγωνίζεται σε διάφορες θέσεις, είναι στοιχεία που λειτουργούν υπέρ του.

Αυτό που μένει να δούμε, είναι που θα καταλήξει ο Ολλανδός. Φαβορί είναι το εξωτερικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Τα παραδείγματα του παρελθόντος είναι πολλά...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X