ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θέμα ενοποίησης ΑΕΚ και Αλκής

Το θέλει ο Λόππας και ο Καραπατάκης τον καλεί να... έρθει κοντά

24sports team

info@24sports.com.cy

Από τη στιγμή που η Αλκή Ορόκλινη έμεινε «ακέφαλη» και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. μελετάνε ενδελεχώς τα επόμενα βήματά τους και αξιολογούν διάφορες σκέψεις, είναι λογικό να προκύπτει αβεβαιότητα. Ειδικά αν ληφθεί υπόψη πως όσες ενέργειες έγιναν τα τελευταία χρόνια για να μεγαλώσει η ομάδα, να επιδιώξει την επιστροφή και καθιέρωσή της στην Α’ Κατηγορία, απέτυχαν.

Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που μοναδική λύση στα προβλήματα, έδινε ο Άντης Λόππας. Μία από τις σκέψεις που έγιναν και επιβεβαιώνονται, είναι να έρθει σε επαφή η κυανέρυθρη ομάδα με την ΑΕΚ με σκοπό την ενοποίηση των δύο συλλόγων, μιας και πρόκειται για τις δύο διαχρονικές ομάδες της Λάρνακας με ιστορία στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Κάτι που προκύπτει από τον κ. Λόππα, ο οποίος συγκάλεσε Γενική Συνέλευση με θέμα την ενοποίηση της ομάδας του με την ΑΕΚ Λάρνακας! Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος των κιτρινοπράσινων, Άντρος Καραπατάκης, με δήλωσή του στην οπαδική ιστοσελίδα, ΑΕΚ Skala, δεν διαψεύδει πως προκύπτει τέτοιο ζήτημα.

Αποκαλύπτει δε, ότι υπήρξε επαφή για αυτό το θέμα πριν από δύο χρόνια μέσω δικής του πρωτοβουλίας, οι οποίa ωστόσο δεν καρποφόρησe, ενώ δήλωσε ετοιμότητα να συζητήσουν το θέμα και κάλεσε την Αλκή «να έρθει κοντά». Λέει μεταξύ άλλων ρίχνοντας το… μπαλάκι στην Αλκή: «Υπήρχε επαφή πριν δυο χρόνια με δική μου πρωτοβουλία και από τότε δεν υπήρξε άλλη επαφή. Μάλιστα είχαμε κάνει 7-8 συναντήσεις τότε. Τότε δεν καρποφόρησαν οι επαφές γιατί δεν ενδιαφέρονταν η Αλκή. Αν την ενδιαφέρει την Αλκή να έρθει κοντά να συζητήσουμε. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε».

Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως Άντρος Καραπατάκης και Άντης Λόππας, έχουν σχέσεις άριστες.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση