ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετρουής: «Δεν λείπει τίποτα της ΑΕΚ, ο λόγος που αποχωρώ...»

Δηλώσεις του πρώην τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρώην τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Χριστόφορος Πετρουής.

Τα κυριότερα σημεία:

Γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει: «Είναι μια προσωπική απόφαση μετά από σκέψεις και προβληματικό. Ο λόγος είναι καθαρά επαγγελματικός, θα αναλάβω μια οικογενειακή επιχείρηση και θέλω να αφοσιωθώ εκεί. Ο ρόλος του τιμ μάνατζερ είναι σημαντικός, είναι ένας συνδετικός κρίκος, έχει αρκετό τρέξιμο, όμως όταν έχεις την στήριξη και τη βοήθεια του προέδρου είναι πιο εύκολα».

Για τη δική του πορεία: «Ζήσαμε και δύσκολες στιγμές, όταν πέσαμε κατηγορία ήταν η πρώτη μου χρονιά. Ποτέ δεν περίμενα τι θα ζούσαμε μετά, αν θα καταφέρναμε αυτά που καταφέραμε. Έζησα Κύπελλο, Ευρώπη, το μόνο που δεν έζησα ήταν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μακάρι να το πάρει και θα πανηγυρίσω από την κερκίδα».

Για τη φετινή πορεία: «Είχαμε μια φανταστική πορεία στην Ευρώπη, μετά βγήκε λίγο η κούραση, όμως η ομάδα δουλεύει εκπληκτικά και όπως δουλεύει έχει πολλή μέλλον».

Για τον Καραπατάκη και τον Ρόκα: «Υπάρχει τρομερή χημεία μεταξύ τους. Για τον πρόεδρο και το συμβούλιο, είναι εκπληκτικοί, τους ευχαριστώ για όλα, έκαναν πολλά πράγματα, πήραν την ομάδα σε άλλο επίπεδο. Ο Τσάβι πιστεύω είναι ο καταλληλότερος, είναι ο επαγγελματίας, πρόσφερε πολλά στην ομάδα, αγαπά την ομάδα, είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ».

Για την Ευρώπη: «Αυτά που ζήσαμε με τον κόσμο ήταν το κάτι άλλο. Ήταν εκπληκτική η πορεία, ζήσαμε μοναδικές στιγμές και στην Κύπρο και στο εξωτερικό».

Για το αν λείπει κάτι από την ομάδα: «Δεν λείπει τίποτα από την ΑΕΚ, θεωρώ ότι η ομάδα δουλεύει σε σωστά και επαγγελματικά πλαίσια, να μείνει ο κόσμος δίπλα στην ομάδα και θα καταφέρουμε πολλά».

Για τον Ιντιάκεθ: «Αποχώρησε από την ομάδα που ήταν, περιμένει μία μεγάλη πρόκληση. Θέλει να επιστρέψει στους πάγκους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση